Ubytujte se v Bořeticích v parádním tříhvězdičkovém Hotelu Kraví Hora! Budet si moci vybrat, zda vám bude stačit pokoj, anebo sáhnete po apartmánu. Ať už tak či onak, užijete si skvělý pobyt plný vína, moravské přírody a wellness.

O ubytování

Hotel Kraví Hora, který se skládá ze 3 různých hotelových budov, leží ve svobodné spolkové republice Kraví Hora - státu, kde je moc soustředěna do stejných rukou jako vinná réva. Hotel leží přímo v areálu 290 vinných sklípků, vaše první výletní kroky tedy určitě musí směřovat minimálně do jednoho z nich - anebo přímo do toho hotelového. Ve vzdálenosti 1,5 km se nachází areál, který nabízí lyžařský vlek, koupaliště či paintballové hřiště. Pokud toužíte po delším výletě, určitě se stavte do Hustopečí s mandloňovým sadem (10 km), Lednicko-valtického areálu (20 km) a CHKO Pálava (20 km).

Kde budete spát?

Do rustikálního pojetí budovy Hotelu I a moderního stylu Hotelu II je vždy zasazena LCD televize, WiFi připojení, klimatizace (kromě bezbariérového), chladnička, trezor, koupelna se sprchou.

Hotel III s komfortními apartmány se ale nachází na louce u rybníku při ostatních budovách Hotelu Kraví hora - nádherný výhled je tedy zajištěn. Vnitřní vybavení je stejné jako v Hotelu I a II, jen koupelna je navíc obložena leštěným travertýnem přičemž ani jeden kus není stejný.

Na čem si pochutnáte?

Klid k snídani, obědu i večeři najdete v hotelové restauraci, kde se zaměřují zejména na klasickou kuchyni, ale potěší i příznivce zdravého životního stylu. Nemůže chybět bohatá nabídka vín vybraná se sommeliérem v okolních vinařstvích.

Kde budete relaxovat?

Hotelové wellness nabízí finskou aroma saunu, parní lázeň s mořským klimatem, vířivou vanu i tepidarium s vyhřívanými lehátky a relaxační hudbou. K dispozici vám bude také tým masérů.

Něco navíc

V areálu je kromě vynikajícího vinného sklípku také víceúčelové hřiště včetně večerního osvětlení s možností zapůjčení řady sportovního vybavení.

Hotel Kraví Hora ***

Hotel Kraví Hora ***

Bořetice 510 , Bořetice
Česká republika

Provozuje společnost:
Kraví Hora s.r.o. IČ: 25583646


+420 519 430 090

hotel@kravihora.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,8 km
Aquapark
33 km
Sjezdovka
50 km