Tábor je jedním z nejhezčích měst v jižních Čechách, vydejte se poznat jeho krásu i vy. Ubytováni budete v Hotelu Romantik Eleonora ***, který nabízí stylové pokoje s nádechem historie, chutné snídaně, láhev vína a sladké překvapení i relaxační konopnou koupel.

O ubytování

Hotel Romantik Eleonora *** najdete na okraji jihočeského městečka Tábor přímo u řeky Lužnice, na tu budete mít kouzelný výhled z pokojů i terasy.

Pokud vás lákají především historické památky, projděte si město Tábor. Vydejte se k hradu Kotnov a Bechyňské bráně (1,3 km), nejstarším dochovaným architektonickým památkám města, nebo na Táborskou radnici (1,1 km), která patří k nejvýznamnějším gotickým stavbám v České republice. V historickém centru objevíte Žižkovo náměstí (1,2 km) se zdobenými měšťanskými domy a renesanční kašnou. Prozkoumat můžete i táborské podzemí, které je protkané spletitými chodbami.

Pokud se chystáte na výlet s dětmi, určitě se jim bude líbit ZOO Tábor (3,3 km) s mnoha exotickými zvířaty. Ta vznikla až v roce 2015, a jde tak o jednu z nejmladších zoologických zahrad na českém území. Děti i dospělé jistě nadchne také zastávka v Muzeu čokolády a marcipánu (1 km) spojená s příjemnou ochutnávkou, nebo návštěva Muzea Lega (1,3 km).

Zajímají vás spíše přírodní úkazy? Vypravte se na výlet do CHKO Třeboňsko (30 km), která je známá především jako vynikající oblast k pozorování ptáků. Krásný zážitek vám zaručí také návštěva Chýnovské jeskyně (18 km), coby nejrozsáhlejšího a nejkrásnějšího krasového útvaru v jižních Čechách, nebo Jordánského vodopádu (1,8 km). Ten sice není klasickou přírodní památkou, jelikož byl uměle vytvořený, to mu ale neubírá na půvabu a při pohledu na 18 metrů vysokou kaskádu vody kdekomu dojde řeč.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z luxusních pokojů vybavených televizí, telefonem, WiFi připojením, trezorem a vlastní koupelnou. Interiér je laděný do historického stylu a z oken pokojů budete mít krásný výhled na řeku Lužnici či město Tábor.

  • Dvoulůžkové pokoje mají plochu cca 25 m² a jsou vybavené manželskou postelí nebo oddělenými lůžky. Mohou být s výhledem na město, nebo za příplatek s výhledem na řeku. Některé umožňují i přistýlku.

  • Apartmán s 1 ložnicí měří 50 m² a zaujme nadstandardní koupelnou, ve které najdete jak sprchu, tak i vanu. Má nejen vlastní balkón s výhledem na řeku, ale i přístup na terasu. Standardně je dvoulůžkový, umožňuje ale i přistýlku.

  • Dvoupodlažní apartmán 4+0 (55 m²) je vybavený vanou a neumožňuje přistýlky, je proto vhodný maximálně pro 4 osoby. Není vybavený balkónem.

  • Dvoupodlažní apartmán 4+3 (60 m²) má v koupelně vanu a umožňuje až 3 přistýlky, dohromady tak ubytuje i 7 osob. Tento apartmán nemá balkón.

  • Dvoupodlažní apartmán 4+4 (65 m²) ubytuje i opravdu velkou skupinu, se 4 klasickými lůžky a 4 přistýlkami se do něj vejde až 8 hostů. Navíc má také vlastní balkón, v koupelně najdete klasicky vanu.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace se nachází v zimní zahradě s výhledem na řeku a panorama města Tábor a řeku Lužnici. Pochutnáte si zde na českých i mezinárodních jídlech prvotřídní kvality. Ta je dána pečlivým výběrem těch nejčerstvějších surovin, zpracovaných s důrazem na zachování osobitých chutí a vůní. K dispozici je také bar na recepci a kavárna s nabídkou nápojů a občerstvení a v teplých dnech můžete posedět na venkovní terase.

Kde budete relaxovat?

K odpočinku využijte privátní infrasaunu s relaxační zónou, nebo si dopřejte konopnou koupel s přírodním CBD, která probíhá přímo na pokoji.

Něco navíc

Zabavit se můžete hrou – co třeba kulečník, šachy či poker?

Hotel Romantik Eleonora ***

Hotel Romantik Eleonora ***

U Lázní 44 , Tábor
Česká republika

Provozuje společnost:
GODARD s.r.o. IČ: 01774778


+420 720 536 570

eleonorahotel.recepce@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
550 Kč/pobyt do 3 nocí, pak 150 Kč/každá další noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Zastávka
100 m