Užijte si krásný pobyt s dětmi v horách jen pár kroků od vodní nádrže Horní Bečva v útulném Hotelu Cherry. Zpříjemní vám ho snídaně nebo polopenze ve zdejší poctivé restauraci, útulné pokoje s vlastní koupelnou či pobyt v hotelové solné jeskyni.

O ubytování

Dvouhvězdičkový Hotel Cherry se nachází v malebné horské obci Horní Bečva v chráněné krajinné oblasti Moravskoslezských Beskyd. Jen pár kroků hotelu (250 m) se rozprostírá nádrž Horní Bečva, o něco dále (17 km) hora Čertův mlýn nebo nejvyšší hora Beskyd Lysá hora (28 km). Vybírat však můžete z dalších 31 beskydských tisícovek. Po cestě třeba na Rozhlednu Velký Javorník (22 km) nebo hrad Hukvaldy (35 km) se napijte vody ze studánky Sachovka a nakonec ochutnejte třeba Vizovickou trnkovou omáčku nebo Valašské Frgály. V zimě projeďte na běžkách Beskydskou magistrálu, zalyžujte si v okolních ski areálech Rališka, Sachovka, Kubiška nebo Bílá (v okolí 2 - 12 km).

Kde budete spát?

Z celkové kapacity hotelu 60 lůžek budete ubytováni v jednom ze dvou, tří a čtyřlůžkových pokojů. Najdete v něm kromě pohodlné postele také TV a vlastní koupelnou se sprchovým koutem, WC a umyvadlem.

Na čem si pochutnáte?

Jednoduchost, rozmanitost, čerstvé suroviny, vynikající české pokrmy a spokojený strávník - to jsou pilíře této tradiční beskydské restaurace. Kde jinde byste měli ochutnat bramborák, knedlíky nebo třeba poctivou zelňačku? Právě tady!

Kde budete relaxovat?

Finská sauna pro 4 osoby vás potěší nejen v zimě a solná jeskyně, která blahodárně působí proti mnohým nemocem, taktéž.

Hotel Cherry **

Hotel Cherry **

Horní Bečva 470 , Horní Bečva
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Cherry s.r.o. IČ: 08351007


+420 775 508 663

hotelcherry@post.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
0,2 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
26 km
Sjezdovka
2 km