Poznávejte krásy našeho hlavního města z její oblíbené, rušné části Florenc. Hotel UrbanCreme je pětihvězdičkový, luxusní hotel, kde si kromě naprosto fantastického ubytování užijete také bohaté snídaně formou bufetu, láhev vína hned při příjezdu a slevu v hotelové restauraci. To se vám bude po památkách Prahy chodit jedna radost!

O ubytování

Pětihvězdičkový Hotel Urban Creme je nový designový hotel v centru Prahy na Florenci, odkud to budete mít k hlavním pražským památkám opravdu blízko - na Staroměstské náměstí se projdete 16 minut, na Karlův most 23 minut a k Pražskému hradu zase půl hodinku. V bezprostřední blízkosti hotelu je také nákupní centrum Palladium, řada restaurací, barů, kaváren a stanice metra Florenc (100 m).

Kde budete spát?

V pětihvězdičkovém hotelu od pokojů nemůžete očekávat nic jiného, než naprostý přepych a krásný design. Nejinak je tomu v případě Hotelu Urban Creme. V každém z 99 pokojů najdete širokoúhlou TV s více než sto programy v různých jazycích, klimatizaci, WiFi připojení, topení, telefon, minibar, trezor a set na přípravu kávy a čaje. Nechybí ani vlastní soukromá koupelna se sprchovým koutem nebo vanou, toaletou, fénem, županem a toaletními potřebami The White Company.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace Amano nabízí široký výběr jídel italské a mezinárodní kuchyně. Můžete se těšit na poctivě připravovaná a profesionálně servírovaná jídla, která vás jistě potěší.

Něco navíc

Pokud si budete chtít trochu dát do těla, máte k dispozici hotelové fitness centrum.

Hotel Urban Creme *****

Hotel Urban Creme *****

Na Poříčí 48 , Praha
Česká republika

Provozuje společnost:
NP48, s.r.o. IČ: 07898223


+420 226 250 900

reservation@urbancreme.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 550 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,7 km
Vzdálenost od lázní
5,5 km
Zastávka
100 m
Aquapark
5,5 km