Vyrazte na pobyt do Krušných hor a užijte si nádhernou přírodu a krásné lázeňské kolonády okolních měst. Bydlet budete v Penzionu Hamerská Jizba, kde si skvěle odpočinete. Těšte se také na chutnou polopenzi, děti potěší herna.

O ubytování

Penzion Hamerská Jizba leží v malebné obci Nové Hamry kousek od Karlových Varů (22 km). Na dosah budete mít ferratu, rozhlednu Pajndl (3,4 km), Miluščiny vodopády (4 km) a další turistické atrakce. Projděte si třeba Naučnou stezku Ruperta Fuchse s 8 zastaveními nebo Krušnohornickou naučnou stezku, která vás provede kolem Kontribučenské sýpky (6,6 km), rašeliniště a Dračí skály (6,8 km). Zábavu i adrenalin si potom užijete v Lanovém parku Plešivec (12,5 km.

Ani v zimě se zde nudit nebudete – penzion leží přímo pod sjezdovkami skiareálu Nové Hamry (500 m), kde na vás čeká celkem 1,3 km lyžařských tratí. O pár kilometrů dál je Ski areál Pernink (7,4 km) se 3 sjezdovkami, dětským vlekem a cvičným kolečkem pro začínající běžkaře. Oblíbená lyžařská střediska najdete také v Jáchymově (22 km), na Božím Daru (19 km) nebo na Klínovci (24 km). Krásy Krušných hor můžete objevovat i v bílých stopách na mnoha upravovaných běžeckých trasách.

Kde budete spát?

Penzion nabízí ubytování celkem v 7 útulných pokojích, které jsou dvou, tří a čtyřlůžkové a mají možnost přistýlky. Samozřejmostí je WiFi připojení, televize a vlastní sociální zařízení.

Na čem si pochutnáte?

Najdete zde také restauraci s barem, kde si můžete dopřát tradiční českou kuchyni. V teplejších měsících si s něčím dobrý k pití posedíte i na venkovní terase.

Cestujete s dětmi?

Nejmenší hosté se zabaví nejen při výletech a venkovních aktivitách, ale také ve veselé dětské herně.

Něco navíc

K dispozici je lyžárna a kolárna, přes léto si také můžete zapůjčit Nordic Walking hole.

Hamerská Jizba

Hamerská Jizba

Nové Hamry 228 , Nové Hamry
Česká republika

Provozuje společnost:
ŠTĚPI group s.r.o. IČ: 04805399


+420 739 211 665

hamerskajizba@seznam.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček je zdarma
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace
Kolárna
Lyžárna

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,1 km
Sjezdovka
0,5 km
Běžkování
0,5 km