Prezident Luxury Spa & Wellness Hotel **** je jeden z nejluxusnějších hotelů v Karlových Varech. Užijte si pobyt plný prvotřídní gastronomie, moderního designu, rodinné atmosféry a odpočinku. Těšte se na neomezený vstup do wellness s bazénem a saunami, na návštěvu luxusního, privátního Sauna Suite, na masáž, společnou relaxační koupel a chutnou polopenzi.

Věděli jste, že...?

Hlavní lékařkou hotelu je MUDr. Milada Sárová, která je expertem v oblasti lázeňské léčby. Léčila významné osobnosti z celého světa, například Václava Havla či Gérarda Depardieu. Díky své dlouholeté praxi získala jedinečné know-how v předpisu nejoptimálnější pitné kúry, jejichž léčivou sílu uznává nadevše.


O ubytování

Prezident Luxury Spa & Wellness Hotel **** je jedním z nejluxusnějších hotelů v Karlových Varech. Dopřejte si jedinečnou kombinaci přepychu, moderního designu, přátelské atmosféry a skvělého prostředí k relaxaci. Hotel leží hned u Kostela sv. Máří Magdalény (90 m), zároveň je blízko pramene Vřídlo i s Vřídelní kolonádou (300 m), Tržní kolonády (450 m), Mlýnské kolonády (450 m), Zámecké kolonády (550 m) či Kostelu sv. Petra a Pavla (1,2 km) a dalších významných míst.

Snadno se dostanete také na Sovovu stezku (1,5 km), která vás zavede na ty nejkrásnější vyhlídky, odkud uvidíte Karlovy Vary jako na dlani. Překrásná panoramata uvidíte z rozhledny Diana (2,4 km), z vyhlídky Jelení skok (650 m) či z vyhlídky Karla IV. (1,9 km). Při návštěvě Karlových Varů byste rozhodně neměli minout působivou budovu Grandhotelu Pupp (700 m). Oblíbené je také sklářské muzeum Moser (4,8 km), Muzeum Jana Bechera (1,8 m) nebo Vánoční dům (5,5 km), který vás svou kouzelnou atmosférou nadchne nejen v zimních měsících.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderním, přepychově vybaveném pokoji s LCD televizí, WiFi připojením, trezorem, minibarem, rychlovarnou konvicí, županem a pantoflemi a samozřejmě vlastní koupelnou se sprchovým koutem i fénem.

  • Pokoj Standard měří 27 m² a najdete v něm 2 jednolůžka nebo manželskou postel se zdravotní matrací, psací stůl a křeslo k posezení. Většina pokojů má malý francouzský balkon.

  • Pokoj Design nabídne plochu 32 m², manželskou postel královských rozměrů, pohovku k posezení a psací stůl. V koupelně je navíc bidet. I tyto pokoje zpravidla disponují francouzským balkonem.

  • Pokoj Lux je velký 28 - 32 m² a může být vybavený manželskou postelí nebo většími jednolůžky. K dispozici je klimatizace a některé pokoje nabídnou koupelnu, kde je ke sprchovému koutu navíc bidet nebo vířivá vana. Nechybí psací stůl a posezení.

Na čem si pochutnáte?

V plně klimatizované restauraci si každý den pochutnáte na prvotřídní gastronomii. Kuchaři zde připravují zdravá česká i mezinárodní jídla z čerstvých sezónních surovin. Přes den si můžete dopřát kávu a dezert z hotelové cukrárny. Na dobré víno z jižní Moravy či skleničku něčeho ostřejšího se vydejte do stylového Lounge baru. V létě zavítejte na nádhernou terasu, kde si vychutnáte nejen sluneční paprsky, vůni bylin, ale také krásný výhled a lenošení na lehátku či houpačce.

Kde budete relaxovat?

Chloubou hotelu je wellness centrum s bazénem, který zdobí unikátní onyxová stěna. Uchvátí vás také saunový svět a jeho moderní design a propracované detaily saun i parní kabiny. K odpočinku využijte vířivku, finskou saunu, biosaunu, aroma páru a tepidárium s himalájskou solí. K ochlazení poslouží bazének, zážitkové sprchy a ledová kašna. Milovníci pohybu mohou využít fitness centrum. Na výběr je také celá řada léčebných i relaxačních procedur či kosmetických kúr.

Prezident Luxury Spa & Wellness Hotel ****

Prezident Luxury Spa & Wellness Hotel ****

Moravská 181/3 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
Sárová s.r.o. IČ: 44796242


+420 355 319 661

reservation@hotelprezident.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 375 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
0,4 km