Hledáte ubytování, ze kterého budete mít centrum Prahy doslova na dohled, ale zároveň vás nebude každý večer rušit bujarý noční život v hlavním městě? Luxusní Hotel Troja **** v klidné části Prahy 8 vzdálený jen 10 minut metrem od centra metropole je pro vás dokonalou volbou. Navštivte také blízkou ZOO, botanickou zahradu i Trojský zámek nebo Sazka Arenu.

Ověřeno Travelkingem

“Hotel Troja jsme si vybrali kvůli jeho blízkosti do Zoo, kterou jsme chtěli navštívit. Z pokoje jsme měli krásný výhled na Prahu. Ráno jsme si vychutnali snídani v příjemně zařízené restauraci. A díky nedaleké stanici metra není problém dostat se do centra a užít si procházku starou Prahou. S pobytem jsme byli spokojeni.”

Nikola Průdková - Finanční tým
Osobně ověřeno v: Červenci 2021

O ubytování

Hotel Troja *** najdete v poklidné části hlavního města. Metrem se do centra města dostanete do 10 minut, nemusíte se tak bát, že by vám něco uteklo. Lokalita jistě nadchne především milovníky přírody, nedaleko se totiž nachází pražská botanická zahrada (3,7 km) a Zoo Praha (3,3 km) s pavilonem goril a dalšími zajímavými expozicemi. Místo šlapání do kopce se navíc můžete projet přímo v areálu zoo projet lanovkou.

Od zoo je to jen pár kroků k Trojskému zámku (3,2 km) s překrásnou zámeckou zahradou. Historickými památkami se Praha jen hemží, pokud si nechcete nechat ujít ty neznámější, vyrazte do centra, kde se můžete pokochat pohledem na Pražský orloj (5 km), projít se po Karlově mostě (6,7 km) nebo navštívit Pražský hrad.

V předvánočním čase navíc centrum města ožije vánočními trhy, které patří k nejkrásnějším v republice. Stánky se svařeným vínem, řemeslnými výrobky či chutnými pokrmy najdete na Staroměstském náměstí (5 km), Václavském náměstí (5 km), náměstí Míru (7,6 km) a dalších místech.

Kde budete spát?

Ubytujte se v dvoulůžkovém pokoji typu Standard (18 m²) v hotelu, který se dostal na stupně vítězů soutěže Czech Hotel Awards v roce 2019. Můžete se těšit na vlastní koupelnu se sprchovým koutem a fénem, televizi, WiFi připojení a minibar. Do růžova se vyspíte díky zdravotním matracím a hypoalergenním lůžkovinám.

Za příplatek je možné zvolit některý z pokojů vyšší kategorie:

  • Dvoulůžkový pokoj Delux (2+0) je větší než pokoj Standard (25 m²) a disponuje manželskou postelí se zdravotními matracemi. Najdete v něm balkon s panoramatickým výhledem na město, posezení, psací stůl, televizi, minibar a set na přípravu kávy a čaje.

  • Dvoulůžkový pokoj Delux (2+1) měří 25 m² a nabízí 2 lůžka a možnost jedné přistýlky. Najdete v něm posezení, psací stůl, televizi, minibar a set na přípravu kávy a čaje.

  • Třílůžkový pokoj Standard měří 29 m² a je vybavený manželskou postelí a jedním jednolůžkem. Dále je součástí vybavení posezení, psací stůl, televize, minibar a sada na přípravu horkých nápojů. Nechybí ani balkon s výhledem.

  • Apartmá je rozděleno na samostatnou ložnici se 2 lůžky a obývací pokoj s možností 2 přistýlek. Na 40 m² budete mít dostatek prostoru i s rodinou. K dispozici vám bude posezení, psací stůl, televize, minibar a set na přípravu kávy a čaje. Součástí pokoje je francouzské okno s výhledem.

  • Dvoulůžkový pokoj Premium (25 m²) patří k nejhezčím v hotelu, luxusně zařízený interiér navíc podtrhuje panoramatický výhled z francouzského okna. Nechybí posezení, psací stůl, televize, minibar a sada pro přípravu horkých nápojů.

Na čem si pochutnáte?

Součástí Hotelu Troja **** je restaurace s barem. V nově zrekonstruovaném Café – Restaurantu Troja s vkusným moderním interiérem se před pohlcením vírem velkoměsta posilníte výbornou pestrou snídaní ve formě bufetu. K obědu nebo večeři si zde můžete dopřát tradiční, ale lehkou českou kuchyni. Pokud jste milovníci kávy, určitě si vychutnejte šálek kávy Lamborghini spolu s některým z domácích dezertů na nové terase.

Hotel Troja ****

Hotel Troja ****

Trojská 2232/1 , Praha 8
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Troja s.r.o. IČ: 02632004


+420 775 477 128

recepce@hoteltroja.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 390 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4,5 km
Zastávka
70 m
Aquapark
19,4 km