Sporthotel Tichá Orlice *** je ideálním místem pro aktivní dovolenou. V těsné blízkosti hotelu objevíte uprostřed krásné přírody celou řadu sportovišť, ale také aquapark a krásný zámek. Kromě hotelové polopenze vás čeká také hodinová thajská masáž, vířivka nebo sauna. Pro děti je připraven dětský koutek i hřiště.

O ubytování

Přírodní park Orlice, ve kterém se zrekonstruovaný Sporthotel Tichá Orlice *** nachází, chrání krásné říční a nivní ekosystémy. Obdivovat je můžete pěšky, na kole a v zimě i na běžkách. Městská památková zóna Ústí nad Orlicí je od hotelu vzdálená jen 1,5 km.

Navštívit můžete i Andrlův Chlum s turistickou chatou, na který vede z Ústí křížová cesta. Rozhledně na vrcholu se říká Stříbrná krasavice. Na východ od města se můžete výhledem na panorama Orlických hor, Kralického Sněžníku i vzdálenějších Jeseníků kochat ze zříceniny tzv. plášťového hradu Lanšperk bez věží ze 13. století. V zimě se vydejte například do ski areálu Přívrat, který se nachází 15 km od hotelu.

Kde budete spát?

Všechny pokoje Sporthotelu Tichá Orlice *** jsou vybaveny vlastní koupelnou, televizí a WiFi připojením.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové jídelně se můžete těšit na snídaně formou bufetu.

Kde budete relaxovat?

K dispozici vám bude také hotelové wellness s vířivkou a infrasaunou nebo prostorné a vybavené fitness. Vedle hotelu jsou kryté tenisové kurty, bowling, aquapark, minigolf i krytý bazén s relaxačním centrem a sauna. Nově Sporthotel Tichá Orlice *** nabízí také thajské masáže od rodilých thajských masérek. A právě vy si budete moci hodinovou thajskou masáž také užít.

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty se v restauraci chystá dětské menu a než v klidu dojíte, vaše ratolesti se zabaví v dětském koutku nebo na hřišti.

Sporthotel Tichá Orlice ***

Sporthotel Tichá Orlice ***

V Lukách 1362 , Ústí nad Orlicí
Česká republika

Provozuje společnost:
UO.SPORT s.r.o. IČ: 27555615


+420 465 322 764

manager@sporthotel-tichaorlice.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 150 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Minibar
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,4 km
Zastávka
0,8 km
Sjezdovka
10,2 km
Běžkování
10 km