Je libo pobyt v krásném přírodním prostředí, a přitom to mít blízko do vyhlášených měst jako Jáchymov či Karlovy Vary? Prosím, račte do čtyřhvězdičkového Hotelu Honour & Grace, který všechno toto splňuje. K tomu všemu ale navíc nabízí i vlastní privátní wellness, fitness, kam budete mít neomezený vstup, welcome drink pro oba, vlastní restauraci s důrazem na použití zdravých surovin a luxusní servírované snídaně nebo nadstandardní vyžití pro děti.

O ubytování

Luxusní rodinný wellness Hotel Honour and Grace**** se nachází v samém srdci krušnohorských lesů v Karlovarském kraji, nedaleko Jáchymova. Jeho poloha je naprosto skvělým výchozím bodem pro různorodé výlety díky wellness centru a krásnému prostředí ale zaujme i příznivce relaxační dovolené.

V létě si vyrazte na koupaliště Ostrov (4,7 km) a osvěžte se v 50metrovém bazénu nebo sjeďte 62metrový tobogán. Příjemný chládek na vás čeká i na horské naučné stezce Merklín, kterou dojdete až na Vlčineckou vyhlídku (15,1 km). Projít si můžete také Mattoniho stezku Po stopách skřítků s poslední zastávkou u Mattoniho muzea (15,4 km). A nevynechte Mattoniho vodopád u Kyselky (18,6 km), kde můžete ochutnat slavnou minerální vodu přímo z pramene.

K výletu zve také Jáchymov (2 km) s Aquacentrem Agricola, Královskou mincovnou a muzeem Štola č. 1, Boží Dar (10 km) s Ježíškovou cestou, Božídarským rašeliništěm, Boží vyhlídkou a rozhlednou Klínovec či slavné Karlovy Vary (17 km) s nádhernými kolonádami, Muzeem Becherovky, Sklárnou Moser, kouzelným lesoparkem s vyhlídkami a Vánočním domem.

V zimě vyzkoušejte i skiareály, kterých v okolí najdete nespočet – ski areál Merklín (12,8 km) v podhůří Slavkovského lesa, ski areál Klínovec (15,4 km) s více než 31 km sjezdových tratí a 150 km běžeckých tratí, ski areál Boží Dar (10,1 km) s 5 sjezdovkami, centrum Pernink (17 km) s tréningovým kolečkem pro začínající běžkaře a další.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v elegantním pokoji laděném do přírodních barev. Každý pokoj nabízí Full HD LCD televizor, WiFi připojení, telefon, pracovní stůl s nastavitelnou lampou, minibar a plně vybavenou koupelnu s fénem. Pokud budete chtít, můžete si vybrat ten nejlepší polštář pro vaše potřeby z hotelového polštářového menu.

  • Pokoj Comfy s výhledem na les ubytuje maximálně 2 osoby. Interiér je laděný do přírodních béžovo-hnědých tónů.

  • Pokoj Comfort je vhodný pro 2 osoby, dominují mu zemité tóny s červenými detaily a má také výhled na les. V koupelně najdete luxusní dešťovou sprchu.

  • Pokoj Comfort Plus nabídne kromě velké manželské postele (nebo 2 oddělených postelí) také pohodlnou pohovkou, kterou je možné proměnit v přistýlku.

  • Deluxe pokoj vyvedený ve zlaté, béžové a kakaově hnědé barvě nabídne prostor 2 osobám s možností 1 přistýlky. Výhled na krušnohorské lesy, velká pohovka a koupelna s dešťovou sprchou a kosmetikou L'Occitane zajistí tu pravou relaxaci.

  • Apartmá Honour & Grace Junior Suite je rozdělené na útulnou ložnici a samostatný obývací prostor s pohodlným nábytkem a moderním krbem. Samozřejmostí je dešťová sprcha a koupelna vybavená francouzskou kosmetikou L'Occitane.

Na čem si pochutnáte?

Hotel má vlastní restauraci Royal Leaf se sezónním á la carte menu, které se specializuje zejména na mezinárodní kuchyni z těch nejlepších a nejčerstvějších regionálních produktů.

Na něco dobrého můžete zajít i do salónku In the Woods – dopřejte si ranní kávu, lahodné občerstvení, originální koktejly či sladkou tečku za hlavním jídlem. To vše za doprovodu relaxační jazzové hudby.

Kde budete relaxovat?

V hotelu se můžete oddat masážím všeho druhu, relaxovat ve vířivce, sauně či hydromasážní vaně.

Cestujete s dětmi?

Honour & Grace **** je rodinný hotel, proto se můžete těšit na extra vybavení a zábavu i pro vaše ratolesti všech věkových kategorií. Venku si děti mohou hrát na krásném hřišti, uvnitř se pak zase zabaví různými dětskými hrami a skládankami, omalovánkami a deskovými hrami pro celou rodinu. Na pokojích děti mohou sledovat animovaný dětský TV kanál.

Hotelový personál také pravidelně připravuje praktické zábavné činnosti jako pečení sušenek a dortů, výrobu šperků, kreslení na trička, tvorbu keramiky a malování na keramiku. K dispozici je i služba hlídaní dětí.

Honour & Grace Hotel ****

Honour & Grace Hotel ****

Horní Žďár 31 , Ostrov nad Ohří
Česká republika

Provozuje společnost:
TERRALUX s.r.o. IČ: 29024251


+420 351 184 200

info@honourandgrace.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
1,8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
2,1 km
Sjezdovka
6 km
Běžkování
5,2 km