Královsky se vyspat v nadstandardně vybavených apartmánech a probudit se přímo v centru Prahy, odkud se můžete okamžitě vydat nasávat atmosféru jednoho z nejkrásnějších měst v Evropě? S pobytem v apartmánech Old Town Home Prague to je možné. Nechte se ubytovat jen 200 m od Staroměstského náměstí, kde máte vše na dosah ruky - jak památky, tak i všemožné obchody, restaurace či místa k sportu a relaxu.

O ubytování

Old Town Home Prague je rezidenční budova s apartmány, která se nachází přímo v centru Starého města, pouhých 200 metrů od hlavních pražských památek jako je Staroměstský orloj, kostel Matky Boží před Týnem, kostel sv. Mikuláše, Staroměstská radnice a Palác Kinských. V blízkém okruhu najdete všechno, co potřebujete - od obchodu s potravinami přes stanice metra, restaurace, bary a kluby až po různá sportoviště či sauny.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze sedmi kompletně vybavených, vytápěných, nekuřáckých apartmánů s výhledem do vnitřního dvora. V každém z nich najdete TV s plochou obrazovkou, žehličkou a žehlicími potřebami, kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnnou troubou a rychlovarnou konvicí. Nedílnou součástí je vlastní koupelna s vanou nebo sprchou a fénem.

Na čem si pochutnáte?

Rezidenční dům nedisponuje vlastní restaurací, nicméně díky jeho skvělé poloze se můžete kdykoliv najíst v některé z mnoha kaváren či restaurací v blízkém okolí. Snídaně v rámci balíčku si však vychutnáte v Cathedral café vzdáleném jen cca 40 m od ubytování.

Něco navíc

V budově je k dispozici bankomat a na recepci lze zakoupit suvenýry a teplé i studené nápoje.

Old Town Home Prague

Old Town Home Prague

Týnská 627/7 , Praha 1 - Staré Město
Česká republika

Provozuje společnost:
OTHP s.r.o. IČ: 03878198


+420 723 306 963

info@oldtownhomeprague.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km