Užijte si aktivní pobyt na Vysočině v krásné oblasti Žďárské vrchy. Ubytováni budete v Hotelu Mánes *** a těšit se tak můžete na snídaně, wellness s vířivkou a saunou, ale také na sportovní vyžití - k dispozici je fitness centrum a zapůjčení Nordic Walking holí.

O ubytování

Hotel Mánes *** se nachází téměř uprostřed České republiky v městečku Svratka na Vysočině. Krajina Českomoravské vrchoviny a Chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy je ideální pro aktivní dovolenou i relaxační pobyt. Přímo ve městě Svratka najdete přírodní koupaliště, ale i krytý vyhřívaný bazén (1 km), muzeum (400 m) a v nedalekém Svratouchu muzeum motocyklů (1,5 km). Okolí hotelu je protkáno řadou turistických tras pro výlety pěšky i na kole všech stupňů náročnosti. Oblíbenými cíli turistů jsou Lovecký zámeček Karlštejn (2 km), stezka lesními chodníčky na skály ke Zkamenělému zámku (3,5 km), skalní útvar Čtyři palice (7 km) nebo nejvyšší vrchol Žďárských vrchů Devět skal (6 km). Za památkami UNESCO se můžete vydat k poutnímu kostelu sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře (25 km) a na zámek Litomyšl (39 km). Milovníci zimních sportů to mají do nebližšího ski areálu pouze 2 km. V zimě je v okolí mnoho upravených tras pro běžkaře.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji s výhledem do velké hotelové zahrady. Každý pokoj je vybaven LCD televizí, telefonem, WiFi připojením, ledničkou, minibarem a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Den začnete chutnou snídaní ve formě bufetu. Dále je vám k dispozici hotelová restaurace, kde si můžete vybírat z menu plného české i mezinárodní kuchyně. Důraz na kladen na kvalitní domácí a zároveň zdravé pokrmy. Osvěžit se můžete nápojem či lehkým občerstvením. Součástí hotelu je i vinný sklípek.

Kde budete relaxovat?

K odpočinku vybízí hotelové wellness centrum, kde najdete finskou saunu, vířivku a odpočívárnu. V zimních měsících je možné se zchladit sněhem v hotelové zahradě, kam vede ze sauny přímý vstup. Můžete si dopřát i příjemnou masáž. Součástí hotelu je dále fitness s posilovacími stroji a spinningovými koly a solárium.

Cestujete s dětmi?

Nejmenší hosté si užijí spoustu zábavy v dětském koutku a na venkovním hřišti nedaleko hotelu. Děti i dospělí si mohou užívat prostředí obrovské hotelové zahrady o rozloze 8 000 m². Najdete v ní mnoho kouzelných zákoutí s lavičkami a zrekonstruovaný původní altánek s upraveným přírodním jezírkem.

Něco navíc

Ve vestibulu hotelu se nachází originální lustr od významného českého umělce a designéra Františka Víznera. Čtyřpatrová varianta tohoto lustru je umístěna v Parlamentu ČR.

Hotel Mánes ***

Hotel Mánes ***

Čsl. armády 303 , Svratka
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel MÁNES, s.r.o. IČ: 26260298


+420 733 338 906

info@hotel-manes-svratka.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Lyžárna
Fitness
Konferenční místnost
Baby friendly
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od jezera
1 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
2 km