Ubytujte se přímo v centru Českého Krumlova v luxusním Hotelu Grand ****, kde vás čekají chutné snídaně či polopenze (snídaně formou bufetu, večeře o 2 chodech) a k tomu láhev Prosecca. Bydlet budete v komfortním pokoji pro dva.

O ubytování

Hotel Grand **** leží v samém historickém centru Českého Krumlova v oblasti, která je součástí kulturního dědictví UNESCO. Budova, ve které se hotel nachází, je původní středověký dům, který prošel rekonstrukcí a dal tím vzniknout modernímu hotelu se 14 pokoji. Později se k nim přidalo dalších 7 pokojů v přilehlé budově. V roce 2018 pak majitel přestavěl i budovu na adrese Panská 18, která je vzdálená 50 metrů, a tím vznikla vedlejší budova neboli depandance Hotelu Grand.

Český Krumlov je malebné středověké město, které zůstalo až do dnešních dnů takřka neporušené a kromě mnoha historických památek se zde nachází řada galerií, muzeí a dalších kulturních institucí. Romantickou procházkou přes Lazebnický most (200 m) se dostanete k hlavním dominantám: zámecké věži (350 m), zámku Český Krumlov a Plášťovému mostu (600 m). Nad zámeckým příkopem s medvědy se rády zastaví nejen děti. Dále se můžete vydat do nádherně udržované Pivovarské zahrady (450 m) nebo zámecké zahrady Letohrádku Bellarie s otáčivým hledištěm (1 km). Oblíbenými cíli turistů jsou hora Kleť (7 km) s nejstarší kamennou rozhlednou v Česku, zřícenina hradu Dívčí kámen (15 km), Lipenské jezero (22 km) nebo cisterciácký klášter Zlatá Koruna (10 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z pokojů v hlavní budově, nebo ve vedlejší budově (depandanci).

Pokoje v hlavní budově:

  • Dvoulůžkový pokoj s vlastní koupelnou (20 m²) disponuje manželskou postelí typu king size, WiFi připojením, televizí, minibarem, telefonem, psacím stolem s posezením, setem na přípravu čaje a kávy, toaletními potřebami a fénem.

  • Třílůžkový pokoj s vlastní koupelnou (25 m²) disponuje manželkou postelí typu king size a jednolůžkovou postelí, WiFi připojením, televizí, minibarem, telefonem, psacím stolem s posezením, setem na přípravu čaje a kávy, toaletními potřebami a fénem.

Pokoje v depandanci (50 m od hlavní budovy):

  • Dvoulůžkový pokoj s vlastní koupelnou (20 m²) disponuje manželskou postelí, klimatizací, minibarem, televizí, telefonem, rychlovarnou konvicí, psacím stolem s posezením, fénem a toaletními potřebami.

  • Třílůžkový pokoj s vlastní koupelnou (35 m²) disponuje extra velkou manželskou postelí, jednolůžkovou postelí, klimatizací, minibarem, televizí, telefonem, rychlovarnou konvicí, psacím stolem s posezením, fénem a toaletními potřebami.

Na čem si pochutnáte?

Ráno si vychutnáte snídani ve formě bufetu. Součástí hlavní budovy hotelu je Grand restaurant, kde si můžete vybrat z pokrmů české i mezinárodní kuchyně a široké nabídky českých i světových vín. V letní sezoně je možné si za příznivého počasí užít romantické posezení na terase s výhledem na malebné krumlovské náměstí.

Něco navíc

Hotel se nachází v budově původně středověkého domu, který byl zrekonstruován do moderní a luxusní podoby s citlivým a vkusným zachováním historických prvků.

Hotel Grand ****

Hotel Grand ****

nám. Svornosti 3 , Český Krumlov
Česká republika

Provozuje společnost:
Mgr. Jana Dyršmídová IČ: 16499662


+420 380 711 671

grand@dhotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 350 Kč/noc - nutná předchozí rezervace

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Zastávka
1 km