Vydejte se poznat perlu Moravskoslezského kraje, kterou je Ostrava. V luxusním Brioni Boutique Hotelu **** o vás bude dobře postaráno. Těšte se na pohodlné pokoje, snídaně formou bufetu i 15% slevu do pivnice a restaurace. Dítě do 6 let má navíc pobyt s vámi zdarma.

O ubytování

Brioni Boutique Hotel **** se nachází v samém centru Ostravy na Stodolní ulici, která je legendárním fenoménem společenského života. V nejbližším okolí najdete mnoho vyhlášených barů, restaurací a klubů. Oblíbenými ostravskými turistickými atrakcemi jsou Zoologická a botanická zahrada (5 km), Hornické muzeum s rozhlednou Landek (6 km) a Aquapark Olešná (24 km). Okolí Ostravy je protkáno množstvím turistických tras, které vás zavedou například na Slezskoostravský hrad (2 km), zámek Hlučín (13 km) či do přírodní rezervace Štěpán (13 km). V nedalekých Šilheřovicích (12 km) je nádherný zámecký areál se zámkem a loveckým zámečkem. Na velkém hřišti si zde můžete zahrát golf.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji, který je vybaven LCD televizí, WiFi připojením, klimatizací, trezorem, minibarem a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Ráno si pochutnáte na snídani ve formě bohatého bufetu. Podává se v hotelové restauraci, která byla zrekonstruována v historickém stylu. Zde si můžete dále objednat mnoho specialit z jídelního lístku. Po celých 24 hodin denně je hostům k dispozici Military bar s interiérem s vojenskou tematikou. Za příznivého počasí vybízí k posezení letní zahrádka, kde se v sezoně připravují grilované speciality.

Kde budete relaxovat?

Po náročném dni si můžete odpočinout v hotelovém wellness, jehož součástí je několik druhů saun (suchá, vlhká, mokrá, pára) a odpočívárna s terasou. Dále si můžete vybrat ze široké nabídky masáží.

Něco navíc

Zajímavostí je, že součástí hotelové restaurace je několik vzácných uměleckých děl jako například největší obraz významného českého malíře Viléma Vünscheho z roku 1927. Dílo s názvem Alegorie Ostravy bylo na zakázu namalováno přímo pro tento hotel.

Brioni Boutique Hotel ****

Brioni Boutique Hotel ****

Stodolní 8 , Ostrava
Česká republika

Provozuje společnost:
GOLDEN GASTRO SERVICE, s.r.o IČ: 25856707


+420 607 150 000

recepce@hotelbrioni.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Konferenční místnost
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od jezera
13 km
Zastávka
0,3 km