Vydejte se na pobyt do jižních Čech a ubytujte se v Hotelu Rohanov, odkud to budete mít blízko do Kašperských hor, k hradu Kašperk, ale i do Národního parku Šumava. V ceně je chutná polopenze, bohaté vyžití pro děti i úschovna kol, relaxační zóna v zahradě a dětský koutek a hřiště.

O ubytování

Hotel Rohanov leží v malé obci Lhota nad Rohanovem, kterou najdete v jižních Čechách. Díky svému umístění je ideální pro milovníky přírody a výletů. Vydejte se třeba do Amálina údolí (10 km), Kašperských hor (12 km), na hrad Kašperk (12 km), Obří hrad (11 km), k oblíbenému vlčímu výběhu (30 km) nebo třeba do Národního parku Šumava (20 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlných pokojích Standard s moderním nábytkem, možností přistýlky, WiFi připojením a vlastní koupelnou se sprchovým koutem. K dispozici jsou také prostorné apartmány.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci nabízí tradiční českou kuchyni, ale také domácí pizzu přímo z pece. Také si zde pochutnáte na snídaních formou bufetu a večeřích.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je připraveno dětské hřiště s pískovištěm a klouzačkou, ale také vnitřní herna.

Něco navíc

Součástí areálu je krásná zahrada, ve které můžete relaxovat na lehátkách. Najdete tu také hřiště, zahrajte si tenis, kopanou, házenou, volejbal, nohejbal, badminton či vybíjenou.

Hotel Rohanov **

Hotel Rohanov **

Lhota nad Rohanovem 55 , Stachy
Česká republika

Provozuje společnost:
KUFI INT, s.r.o. IČ: 26410656


736626654

recepce@hotel-rohanov.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
50 m
Sjezdovka
2,6 km