Užijte si krásnou dovolenou v srdci Beskyd. Hotel Petr Bezruč *** leží přímo pod Lysou horou, těšit se tu můžete na polopenzi i bazén se slanou vodou. Za příplatek si užijte komfortnější pokoje nebo některou z procedur. Vaše dovolená v Beskydech může začít.

O ubytování

V beskydském Hotelu Petr Bezruč *** vám díky úchvatnému okolí i prvotřídním službám nebude nic chybět. Ubytujete se ve výšce 620 m n. m. a Lysá hora se bude tyčit přímo nad vámi. Pokud se vám zrovna nebude chtít zdolávat nejvyšší horu Beskyd, vydejte se do Ondrášových děr (4 km), přírodní rezervace Mazák se skalními útvary (6,2 km) nebo do Pusteven (20 km). V zimě vás potěší perfektní ski areál Bílá.

Kde budete spát?

Koukejte z pokoje přímo na Lysou horu, sjezdovky, jízdárnu nebo zdejší nádherné lesy. Užijete si přitom komfortního pokoje s posezením, telefonem, WiFi připojením ve většině pokojů a vlastní koupelnou s moderním sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu naleznete příjemnou a klidnou restauraci, kavárnu a denní bar s terasou. Gastronomický zážitek umocňuje široká nabídka vybraných pokrmů, z nichž si vyberou i vegetariáni. V restauraci vás během pobytu čeká polopenze. V kavárně si pak můžete pochutnat na pravé italské čokoládě a v denním baru na sklence dobrého vína či na míchaném drinku.

Kde budete relaxovat?

Zlatým hřebem pobytu v Hotelu Petr Bezruč *** je wellness centrum. Ať už si chcete zaplavat ve vnitřním bazénu, odpočinout si v solné jeskyni, vířivce nebo v saunách, jste na správném místě.

Vyberte si také jednu z mnoha nabízených masáží (čokoládová, medová, indická, masáž mušlemi či kokosovými miskami), zavřete oči a nechte se unášet na vlnách toho nejlepšího relaxu.

Hotel Petr Bezruč ***

Hotel Petr Bezruč ***

Malenovice 327 , Frýdlant nad Ostravicí
Česká republika

Provozuje společnost:
3B Invest a.s. IČ: 27771261


+420 558 675 341

recepce@hotelpetrbezruc.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
6,7 km
Vzdálenost od jezera
12 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
17 km
Sjezdovka
0,7 km