Když pobyt v Praze, tak jedině přímo v samotném centru! Hotel King George *** najdete jen 500 m od Staroměstského náměstí 1 km od Václavského náměstí, kromě ubytování v krásném historickém interiéru si užijete i snídaně formou bufetu a welcome drink.

O ubytování

Hotel King George ***, neboli U Krále Jiřího, najdete přímo v centru starobylé Prahy. Kousek to budete mít na Staroměstské (500 m) i Václavské náměstí (1 km), a tedy i ke skvělým památkám jako jsou Pražský orloj, Staroměstské náměstí, Prašná brána či Karlův most. Kromě toho budete mít jistotu, že se v blízkém okolí vždy dobře najíte a pobavíte.

Kde budete spát?

Historická budova, ve které se hotel nachází, pochází ze 14. století a už tehdy se nazývala Dům U Krále Jiřího. Dům prošel rekonstrukcí, ale svůj historický ráz a romantickou atmosféru si zachoval. Ubytováni budete v jednom z pokojů či v luxusním apartmá. Těšte se na pohodlná lůžka, satelitní televizi, internetové připojení, trezor, ledničku, minibar a vlastní koupelnu s fénem a vanou či sprchou.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je restaurace a bar. Právě tady si pochutnáte na snídaních formou bufetu, zajít sem však můžete i na oběd, večeři či něco dobrého. V létě přijde vhod i venkovní posezení.

Hotel King George ***

Hotel King George ***

Liliová 247/10 , Praha
Česká republika

Provozuje společnost:
ARCADIRA s.r.o. IČ: 05098564


+420 244 400 157

info@pragap.com

Check In
od 12:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Zastávka
100 m
Aquapark
18 km