Vydejte se na pobyt do Třebíče (UNESCO) a užijte si krásné památky i lenošení v místních restauracích a cukrárnách. Ubytováni budete v Hotelu Solaster ***, který nabízí komfortní pokoje, chutnou polopenzi a také kávu s dezertem.

O ubytování

Hotel Solaster *** leží přímo v centru krásné Třebíče, takže ke všem skvělým místům dojdete během chvilky. Vydejte se na zámek Třebíč (350 m), k UNESCO památkám Židovské čtvrti (400 m) a Bazilice sv. Prokopa (800 m), ale i k Větrnému mlýnu (950 m) nebo do místního aquaparku (2 km). Třebíč je krásná v jakémkoliv ročním období, v zimě se vydejte na lyžovačku do Ski areálu Baby Třebíč - pod Kostelíčkem (1,8 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z pohodlných pokojů či apartmánů s manželskou postelí, anebo dvěma oddělenými lůžky. Každý pokoj má televizi, WiFi připojení, posezení a vlastní koupelnu se sprchou.

Na čem si pochutnáte?

Ve stylové hotelové restauraci se těšte na snídaně formou bufetu i chutné večeře. Dát si můžete i oběd, anebo některou ze specialit, co třeba zvěřinové hody nebo grilovačka? V létě přijde vhod zahrádka s posezením.

Hotel Solaster ***

Hotel Solaster ***

V. Nezvala 8 , Třebíč
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Garden's Třebíč s.r.o. IČ: 07430515


+420 734 459 423

recepce@hotel-solaster.cz

Check In
15:00 - 19:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
1,5 km