Krásná vila Hotel Smetana – Vyšehrad **** v Karlových Varech nabízí skvělý pobyt plný odpočinku. Vychutnejte si snídani či polopenzi a relaxujte ve wellness s bazénem vířivkou a saunami. Dostanete také 15% slevu na procedury a konzumaci v hotelové kavárně a restauraci.

O ubytování

Karlovarský hotelový komplex Villa Smetana **** se skládá ze 2 historických vil postavených už v roce 1900. Najdete jej v jedné z nejkrásnějších částí města, v nejstarší vilové čtvrti Westend, hned vedle Becherovy vily (60 m). Díky skvělému umístění hotelu dojdete do lázeňského centra a k nejznámějším památkám pohodlně pěšky.

Můžete vyrazit třeba do Muzea voskových figurín (600 m), pokračovat k Mlýnské kolonádě (750 m), Tržní kolonádě (1,1 km) a k prameni Vřídlo (1,3 km). Ochutnávka léčivých pramenů je při takové procházce samozřejmostí. Projděte si také lesopark s oborou Svatý Linhart (2,2 km) a vystoupejte na Vyhlídku Jelení skok (1,2 km). Kousek odsud budete mít areál s rozhlednou Diana, Minizoo a motýlím domem Papilonia (1,8 km).

Ti nejzapálenější sportovci mohou v zimě vyrazit do skiareálů na Božím Daru (28 km), na Klínovci (31 km) nebo v Jáchymově (22 km). V okolí lázeňského města vede navíc spousta upravovaných běžeckých stop. Své kouzlo má ale i zasněžené lázeňské město, které se v adventním období rozzáří vánočními trhy. Velkým lákadlem je potom Vánoční dům (4,6 km) s Muzeem Vánoc a Muzeem medvídků, ten je navíc otevřený po celý rok.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 52 komfortních pokojů, vybírat můžete ze dvoulůžkových a třílůžkových pokojů, v nabídce jsou i varianty s balkonem. Pokoj vás okouzlí interiérem laděným do retro stylu. Masivní dřevěný nábytek a dobové dekorativní prvky dokonale souzní s atmosférou historického hotelu. Zároveň si ale můžete užívat vysokého komfortu dnešní doby – satelitní televize, WiFi připojení, minibar či trezor, to vše v pokoji najdete. Nechybí ani koupelna s vanou či sprchou, fénem, župany, papučemi a toaletními potřebami.

Na čem si pochutnáte?

V nově rekonstruované hotelové restauraci a kavárně Strunz si náležitě pochutnáte. Na snídani si vyberete z bohaté nabídky pečiva, cereálií, mléčných výrobků, uzenin, čerstvého ovoce i zeleniny. Nechybí ani teplý bufet s vejci, párečky, lívanci a řadou dalších dobrot. Na oběd si můžete vybrat nějakou specialitu z jídelního lístku a večeře je opět servírovaná formou bohatých švédských stolů. Na kávu, dezert či skleničku něčeho ostřejšího zajděte do útulného Lobby baru.

Kde budete relaxovat?

Ve wellness centru se o vás postará zkušený zdravotnický personál a vyberete si z více než 34 různých relaxačních a léčebných procedur. Od klasických masáží přes uhličité koupele, rašelinové zábaly a kyslíkovou terapii až po magnetoterapii, pneumoakupunkturu a mnoho dalšího, nabídka je zkrátka opravdu široká.

Mezi procedurami si odpočinete v krytém bazénu, v horké vířivce, finské sauně, parní sauně nebo infrasauně. Z krásných prostor zrekonstruovaného wellness centra zkrátka vyjdete jako znovuzrození.

Villa Smetana ****

Villa Smetana ****

Krále Jiřího 5 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
Česká hotelová, a.s. IČ: 26968851


+420 725 903 388

reservation.smetana@hotelis.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 360 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 360 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
10 m