Nechte se hýčkat v luxusním Hotelu Savannah **** s vlastním wellness a ajurvédským centrem. Vychutnejte si skvělou polopenzi a užijte si nadstandardní ubytování v pokoji Komfort. Čeká vás i řada skvělých slev a výhod.

Ověřeno Travelkingem

“Na jižní Moravě je opravdu jen velmi málo hotelů, kde si můžete užít neomezené wellness. Ale Hotel Savannah je jedním z nich, takže pokud si chcete na pár dní odpočinout a třeba lépe poznat Znojmo jako já, mohu vám pobyt zde jen doporučit.”

Tomáš Čmelík - Spolumajitel Travelkingu
Osobně ověřeno v: Listopadu 2017

O ubytování

Nově postavený mezinárodní Hotel Savannah **** leží jen malý kousek od středověkého města Znojma, zato pořádně blízko známému outletovému nákupnímu centru Freeport Hatě a hranicím s Rakouskem. Ve Znojmě (15 km) nezapomeňte navštívit Znojemský hrad či Rotundu svaté Kateřiny, za přírodou se vydejte do Národního parku Podyjí (15 km).

Kde budete spát?

Těšte se na skutečně luxusní zážitek! Ubytováni budete ve dvoulůžkových pokojích typu Komfort, které jsou vybaveny klimatizací, koupelnou s vanou, telefonem, LCD televizí a trezorem. K dispozici jsou i další pokoje, třeba Family pro rodiny s dětmi.

Na čem si pochutnáte?

Těšte se na bohaté bufety v restauraci s delikátní a vytříbenou kuchyní a večer pak na servírované tříchodové večeře nebo v případě většího počtu lidí (nad 30) večeře formou bufetu. Hostům je také k dispozici hotelový lobby bar.

Kde budete relaxovat?

Skvělý odpočinek zažijete v parní lázni nebo v klasické finské sauně. Nejmenší děti se vyřádí v brouzdališti a pro nadšené plavce tu je 22 metrů dlouhý plavecký bazén.

To však stále není vše, co špičkové wellness centrum Hotelu Savannah **** nabízí. Za poplatek si zde můžete dopřát masáže. Wellness centrum je otevřeno denně od 7:00 do 21:45 hodin. Krytý plavecký bazén a sauna jsou v provozu od 10:00 hodin.

Hotel Savannah ****

Hotel Savannah ****

Chvalovice - Hatě 198 , Znojmo
Česká republika

Provozuje společnost:
Trans World Hotels & Entertainment a. s. IČ: 64358267


+420 515 284 084

hotel@hotel-savannah.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
11 km
Vzdálenost od jezera
18 km
Zastávka
100 m
Aquapark
56 km