Užijte si parádní relax na rozhraní Oderských vrchů a Nízkého Jeseníku, ale zároveň blízko Olomouce v Hotelu Akademie ***+. V ceně máte chutnou polopenzi, zapůjčení koloběžek, svačinu na výlet a 10% slevu na masáž a vířivku. Hotel je ideální volbou pro rodiny s dětmi, které tu budou mít o zábavu postaráno. Navíc dvě děti do 15 let mají pobyt zdarma.

O ubytování

Hotel Akademie ***+ se nachází v rekreační oblasti Hrubá Voda na rozhraní Oderských vrchů a Nízkého Jeseníku. Vydejte se k hradu Šternberk (20 km), do Zoo Olomouc (18 km) nebo rovnou do centra Olomouce plného památek (20 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze 30 pokojů, které jsou komfortně vybaveny. V pokojích Standard najdete pohodlné lůžko, WiFi, televizi, telefon a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. V některých pokojích je i minibar, přistýlku či dětskou postýlku je možné umístit všude.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace s krásným výhledem na řeku nabízí především krajové speciality ve zdravé a moderní úpravě. Ráno si pochutnáte na snídani formou bufetu, večeře jsou bufetové či servírované o třech chodech dle obsazenosti hotelu.

V letních měsících jsou k dispozici dvě terasy a grilované speciality. Posedět například s domácí zmrzlinou nebo sklenkou vína z Velkých Pavlovic můžete také v Lobby baru s krbem.

Kde budete relaxovat?

V nabídce moderního hotelového wellness Spa&Wine je mnoho druhů masáží. Dopřejte si například jedinečný vinoble rituál, ke kterým maséři používají exkluzivní veganskou kosmetiku z jader vinných hroznů. Součástí wellness centra je také vířivka, finská a parní sauna.

Cestujete s dětmi?

V hotelu nechybí dětský koutek a hřiště se skákacím hradem, trampolínou a venkovními společenskými hrami. V restauraci je pro děti připraven dětský jídelníček, ale také vysoké židle a speciální jídelní servis.

Něco navíc

V hotelu je možné si zapůjčit koloběžky. K dispozici vám bude také stolní tenis, herna s kulečníkem a pétanque.

Hotel Akademie ***

Hotel Akademie ***

Hrubá Voda 59 , Hlubočky
Česká republika

Provozuje společnost:
ZFP Hotely, s.r.o. IČ: 28322011


+ 420 725 813 800

hrubavoda@hotelakademie.cz

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
21 km
Sjezdovka
1 km