Když pobyt v Praze, tak rovnou v samotném centru! Právě tam najdete Hotel Amarilis ****, který nabízí chutné snídaně formou bufetu i relaxaci v privátním wellness s vířivkou, saunami a relaxační místností. Na Václavské a Staroměstské náměstí to budete mít pár kroků.

O ubytování

Hotel Amarilis **** vás velmi potěší svou skvělou polohou, leží totiž v samém centru Prahy. K Václavskému náměstí (500 m) a Staroměstskému náměstí (1,3 km) se dostanete pěšky do pár minut. Blízko to z hotelu budete mít také k Tancujúcemu domu (1,1 km), Paláci Žofín (1,2 km) či na Karlov most (1,6 km).

Kde budete spát?

Veškeré interiéry hotelu jsou navrženy v souladu se zásadami Feng Shui a nejinak je tomu s pokoji. Ubytováni budete v jednom z 67 komfortním pokojů kategorie De Luxe. Pokoj je laděn do světlých teplých barev. Vybaven je LCD televizí, telefonem, WiFi připojením, trezorem, minibarem, setem na přípravu kávy a čaje i plně vybavenou koupelnou s vanou.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci Amaryla vás čekají bohaté a chutné snídaně formou bufetu. Dát si tu však můžete i oběd a večeři. Všechna jídla jsou připravována z čerstvých a zdravých surovin, protože si tu zakládají na domácí a vyvážené stravě. Rádi vám připraví i bezlepkové, bezlaktózové či veganské pokrmy.

Kde budete relaxovat?

Za dokonalým odpočinkem se vydejte do romantického wellness centra, kam z pokoje můžete zamířit rovnou v županu. K dispozici je vířivka, parní a infra sauna, relaxační místnost a masážní sprchy. Kdyby vám to nestačilo, vyberte si jednu z řady uvolňujících masáží.

Hotel Amarilis ****

Hotel Amarilis ****

Štěpánská 613/18 , Praha
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Amarilis, a.s. IČ: 27204944


+420 222 748 111

reservations@amarilis.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,1 km
Zastávka
100 m
Aquapark
16,7 km