Užijte si aktivní dovolenou v Peci pod Sněžkou, která je ideálním výchozím bodem pro poznávání Krkonoš. V Chatě Seibert Zahrádky vás čeká pohodlný pokoj, ale také strava ve formě snídaně či polopenze.

O ubytování

Chata Seibert Zahrádky se nachází v nadmořské výšce 1001 m n. m. přímo na sjezdovce oblíbeného skiareálu Pec pod Sněžkou. Je perfektním místem pro aktivní dovolenou v jakémkoli ročním období. V blízkém okolí chaty leží desítky kilometrů sjezdovek různých náročností. Pár metrů od chaty vede běžkařská trasa Krkonošská magistrála, která se táhne celými Krkonošemi od Harrachova až do Žacléře. V létě můžete pěšky i na kole zdolávat okolní vrcholy jako Černá hora (6 km) nebo Jelení vrch (5 km). Příjemnou procházkou se dostanete také k malé ZOO na Kolínské boudě (3 km). Termální lázně Kopacz (40 km) na polské straně hor vás okouzlí nejen svojí architekturou, báječnou kuchyní ale i dvěma aquaparky.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v účelně zařízeném dvoulůžkovém pokoji s umyvadlem, sociální zařízení se nachází na chodbě a je společné vždy pro celé patro, anebo ve dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. Ve všech prostorách chaty je zdarma dostupné WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Energii na celý den načerpáte při snídaních ve formě bufetu. Specialitou chaty jsou vynikající a velmi oceňované moravské frgály, které se skvěle hodí k snídani i odpolední kávě. Dvouchodové servírované večeře si hosté vybírají z menu.

Chata Seibert Zahrádky

Chata Seibert Zahrádky

Zahrádky 39 , Pec pod Sněžkou
Česká republika

Provozuje společnost:
Karlovské frgály, s.r.o. IČ: 05452210


+420 737 500 879

vedou@email.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,9 km
Zastávka
2 km
Sjezdovka
0,2 km