Užijte si pobyt v Českém ráji, který je ideální především pro rodiny s dětmi, protože až 2 děti do 15 let mají ubytování i stravu zdarma. Těšte se na chutné snídaně, grilování a také na 2 hodiny sportovních aktivit jako je kulečník.

Ověřeno Travelkingem

“Na pobytu jsme byli v době pandemie covidu. Pobyt byl super levný a v naprosto úžasném prostředí. V okolí toho bylo tolik, že jsme to ani za 4 dny nestihli. Penzion vede pán, který je na vozíčku, a spolu se svou manželkou pro nás udělali vše, co nám na očích viděli. Jídlo bylo moc dobré - většinou to, co si člověk udělá doma, ale najedli jsme se skvěle. Pokoje skromné, ale čisté, jediná nevýhoda bylo to, že bylo vše slyšet. Penzion by si zasloužil nějaké zvelebení, ale okolní prostředí to naprosto vyrovnalo. Prostě nádhera.”

Vladimír Dvořák - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Srpnu 2020

O ubytování

Penzion NEW Diana Sport & Relax najdete v obci Zámostí - Blata přímo na okraji Českého ráje v severovýchodních Čechách. Prozkoumat zdejší přírodu bude lahoda, vydejte se k rybníku Pařez (400 m), oblíbeným Prachovským skalám (4 km), do Jičína (8 km) a nevynechte ani hrad Trosky (8 km) či hrad Kost (10 km). Děti jistě nadchne návštěva Rumcajsovy ševcovny (10 km). Za zimními sporty se vydejte do Skiareálu Kozákov (22 km) nebo do Ski areálu Lomnice nad Popelkou (19 km).

Chcete poznat Český ráj z nové perspektivy? Zkuste let balonem, který vám v tomto útulném penzionu rádi zařídí.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlných dvou-, tří- či čtyřlůžkových pokojích s WiFi připojením a vlastní koupelnou. Tři pokoje mají navíc terasu s výhledem na bazén.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci si pochutnáte na snídaních a večeřích formou bufetu, na tradiční české i místní regionální kuchyni. Restaurace je připravena i na vegetariány a alergiky.

Kde budete relaxovat?

V Penzionu se můžete oddat také některé z relaxačních masáží.

Cestujete s dětmi?

Děti jistě potěší dětský koutek.

Něco navíc

K dispozici je také kulečník a venkovní hřiště s plážovým pískem.

Penzion NEW Diana Sport&Relax

Penzion NEW Diana Sport&Relax

Blata 62 , Zámostí-Blata
Česká republika

Provozuje společnost:
Michal Dvořák IČ: 73811238


+420 722 311 113

penziondianablata@email.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček je zdarma
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Konferenční místnost
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,8 km