Skvělá hodnocení si ASTORIA Hotel & Medical Spa **** přímo v centru Karlových Varů bezesporu zaslouží. I vy budete nadšeni ze vždy ochotného a přátelského personálu, výjimečné kvality ubytování a polopenze či neomezeného vstupu do hotelového bazénu a sauny. Dopřejte sobě nebo svým blízkým odpočinek ve výjimečném lázeňském prostředí s luxusním ubytováním a léčebnými procedurami v Medical Spa & Wellness.

O ubytování

ASTORIA Hotel & Medical Spa **** se nachází v nádherné secesní budově přímo v historickém jádru lázeňského města Karlovy Vary. Nabízí unikátní polohu přímo naproti Mlýnské kolonádě s léčivými prameny. Vydejte se příjemnou procházkou i na další kolonády: přes romantickou Tržní kolonádu (200 m) se dostanete až k nejznámější Vřídelní (500 m) s pramenem Vřídlo. Jako na dlani uvidíte celé město z rozhledny Diana (2 km) a vyhlídek Jelení skok (1 km) či Rohanův kříž (2 km). Během návštěvy Karlových Varů zavítejte také k působivé budově grandhotelu Pupp (800 m) a do oblíbeného muzea Becherovky (1,5 km) či sklářského muzea Moser (200 m).

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj Comfort měří 19 m² a má vlastní koupelnu se sprchovým koutem či vanou, pracovní stůl s posezením, WiFi připojení, malou ledničku a televizi. Připravené jsou zde 2 postele 90x200 cm, které lze spojit do dvoulůžka nebo využít jako oddělená jednolůžka. K tomu pokoj nabízí také možnost přistýlky.

Pokoj Comfort Plus je o něco větší (min 20 m²). Vybavení zůstává stejné jako u pokoje Comfort, plusem je ale francouzský balkón s úžasným výhledem přímo na Mlýnskou kolonádu (bez možnosti posezení). Také tyto pokoje umožňují přistýlku.

Pokoj Superior nabízí opravdu nadstandardní zážitek. Měří 22 m² a je doplněný balkónem s venkovním posezením, ze kterého se můžete kochat pohledem na Mlýnskou kolonádu. K základnímu vybavení v tomto případě přibyla ještě sada na přípravu kávy nebo župan a přezůvky do wellness centra. I v tomto pokoji je ke dvěma lůžkům možné umístit přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace nabízí skutečně okouzlující výhled na Mlýnskou kolonádu. Ráno si zde vychutnáte bohatou snídani ve formě bufetu s výběrem mnoha teplých i studených pokrmů. Obědy a večeře probíhají rovněž formu bufetu. Milovníci čaje zajisté ocení, že součástí hotelu je i čajovna Tea Lounge Room. Zde budete mít jedinečnou možnost zdarma ochutnat wellness čaje připravované speciálně pro ubytované hosty.

Kde budete relaxovat?

Rozsáhlá hotelová nabídka wellness a zdravotních služeb vám pomůže vrátit se do tělesné i duševní rovnováhy. Kromě odpočinku u bazénu či ve finské sauně si můžete dopřát řadu procedur jako hydroterapie, inhalační léčba, oxygenoterapie či solná terapie. Samozřejmostí je také široká nabídka příjemných masáží. To vše ještě umocňuje vyhlášená karlovarská minerální voda, kterou je možné ochutnat z mnoha pramenů po celém městě.

ASTORIA Hotel & Medical Spa ****

ASTORIA Hotel & Medical Spa ****

Vřídelní 92/21 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
Sanatorium Astoria a.s. IČ: 45357242


+420 353 335 143

reservation@astoria-spa.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 500 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
0,4 km