V Luhačovicích vás čeká pravá lázeňská atmosféra a příjemné ubytování v Hotelu Krystal ***. Pochutnáte si na snídani a procházka za léčivými prameny může začít. Večer vás zase čeká jídlo o dvou chodech. V ceně máte také masáž na 30 minut dle výběru a slevu do Městské plovárny a na další masáže.

O ubytování

Hotel Krystal *** se nachází v centru lázeňského města Luhačovice obklopen krásnou přírodou CHKO Bílé Karpaty. K zámku Luhačovice se zámeckým parkem dojdete do 10 minut, do centra ke kolonádě se projdete cca 20 minut a za 40 minut chůze budete u Luhačovické přehrady, autem pak za pět. V létě prozkoumejte okolí na kole, bruslích nebo pěšky, v zimě si nezapomeňte vzít běžky, projížďky oblastí Bílých Karpat a Luhačovického Zálesí v bílé stopě jsou opravdu dechberoucí. Navíc, hotel stojí 400 metrů od sjezdovky Antenka a 100 metrů od půjčovny lyží.

Kde budete spát?

Ubytujete se v pohodlných dvoulůžkových pokojích s TV, malou ledničkou a vlastní koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou a fénem. Pokoje jsou laděné do teplých barev, některé mají také klimatizaci. U standardních dvoulůžkových pokojů není možnost přistýlky.

Za příplatek si můžete dopřát ubytování v jednom z apartmánů. Ty se skládají z ložnice a obývacího pokoje, obě místnosti jsou klimatizované. Kromě manželské postele umožňují i 2 přistýlky, celkem tak ubytují až 4 osoby. Velkým lákadlem je navíc koupelna s vířivou vanou.

Na čem si pochutnáte?

Na snídaních formou bufetu si pochutnáte v restauraci, kde se podávají pro ubytované hosty také večeře.

Kde budete relaxovat?

Přímo v hotelu vás čeká moderní wellness zázemí a nabídka masáží.

Hotel Krystal ***

Hotel Krystal ***

Masarykova 152 , Luhačovice
Česká republika

Provozuje společnost:
medialand s.r.o. IČ: 25562002


+420 602 616 269

hotel@krystal-luhacovice.cz

Check In
14:00 - 19:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
1,7 km
Zastávka
100 m
Sjezdovka
0,4 km