Dopřejte si pobyt v luxusním Volcano Spa Hotelu **** blízko míst, kde kdysi bývala podmořská sopka. Complex Volcano v Praze 5 se nachází u chráněného přírodního parku, jehož přírodou se inspiruje. Je tu pro vás připravené designové ubytování s vynikajícími snídaněmi, sladkým překvapením a také harmonickým wellness a slevou na thajskou masáž.

O ubytování

Volcano Spa Hotel **** objevíte v Praze 5 Jinonicích. Za dominantami hlavního města se z hotelu pohodlně dostanete díky nedaleké lince metra B. Do 40 minut tak budete u hlavních památek, jako je Karlův most (8 km), Staroměstské náměstí i s orlojem (8,7 km) nebo Pražského hradu (8,2 km).

Pokud již všechny nejpopulárnější pražské památky dobře znáte, zkuste něco nového – co třeba Muzeum alchymistů a mágů staré Prahy (8,1 km) nebo historickou alchymistickou dílnu Speculum Alchemiae (9 km). Za nespoutaným nočním životem vyrazte do třípatrového Cross Clubu (12,1 km) v prostorách bývalé továrny. Naopak božský klid si užijete v umělé jeskyni Grotta (9,3 km), postavené milionářem Moritzem Gröbem koncem 19. století.

Přímo z Volcano complexu se můžete vydat i sbírat fosilie trilobitů. Hotel totiž sousedí s Přírodním parkem Prokopské a Dalejské údolí, kde přibližně před 430 miliony let soptila podmořská sopka. Blízko to však budete mít i k rybníkům, hned pár metrů se nachází Nepomucký (550 m) i Stodůlecký rybník (1,2 km).

Kde budete spát?

Přivítá vás stylový, moderně vybavený pokoj s elegantním interiérem. Všechny pokoje disponují vlastní koupelnou, klimatizací, WiFi připojením, trezorem a televizí.

  • Pokoje Superior mají rozlohu 20 m² a jsou vybaveny manželskou postelí královských rozměrů. V koupelně pokoje najdete sprchový kout a toaletní potřeby.

  • Pokoje Deluxe jsou pojmenovány po nejznámějších sopkách světa. Nabízejí větší prostor (35-40 m²), mají navíc sadu na přípravu kávy a čaje a župan a pantofle, některé mají také vanu.

Na čem si pochutnáte?

Ve skvělé restauraci Volcano Grill House okusíte pokrmy italské kuchyně, steaky a speciality z grilu, připravené z těch nejčerstvějších a nejkvalitnějších surovin. Otestovat můžete i luxusní degustační menu o 6 chodech.

Kde budete relaxovat?

Dotek exotiky dalekého Thajska zažijete při oblíbené thajské masáži Sabai, při které masérky využívají pradávných technik akupresury. Využít můžete i vstupu do fitness.

V bezchybném hotelovém wellness vám bude k dispozici finská sauna, parní lázeň vonící éterickými oleji, vířivka, tepidárium s vyhřívanými lehátky i relax zónu na venkovní terase, kde se za zvuku šumění stromů a cvrlikání ptáků uvolníte opravdu na maximum.

Volcano Spa Hotel ****

Volcano Spa Hotel ****

K Sopce 839/30 , Praha 5-Jinonice
Česká republika

Provozuje společnost:
VOLCANO Spa Hotel s.r.o. IČ: 28455100


+420 725 755 745

recepce@volcanocomplex.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 km
Vzdálenost od rybníka
0,9 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
24 km