Vydejte se na pobyt do Žďáru nad Sázavou, který najdete v okouzlující krajině s rybníky, skalami a mnoha turistickými trasami. V Hotelu Jehla *** nedaleko Zelené hory (UNESCO) si pochutnáte na polopenzi a také si užijete odpočinek v solné jeskyni, sauně či bazénu.

O ubytování

Chcete si odpočinout v objetí přírody na Vysočině? Ubytujte se v Hotelu Jehla *** ve Žďáru nad Sázavou, který je na dohled od Poutního kostela sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře (1,9 km) zapsaného na seznamu UNESCO. V blízkém okolí se pak dále nachází Socha Mamlase (1,7 km), Hospodářský dvůr Lyra (2,2 km) nebo Zámek Žďár nad Sázavou (2,4 km). Blízko to budete mít také do centra města (1 km) či k Pilské vodní nádrži (3,3 km), kde si užijete přírodní koupání. K nejbližšímu ski areálu Harusák to pak budete mít jen 12 km.

Kde budete spát?

Na každém pokoji a apartmánu najdete kabelovou televizi, WiFi připojení, minibar, posezení a vlastní koupelnu se sprchou. Některé pokoje mají navíc také lodžii.

Na čem si pochutnáte?

Na snídani formou bufetu a skvělé večeři si pochutnáte přímo v hotelové restauraci, kde se podávají pokrmy české i mezinárodní kuchyně.

Hotel Jehla + ***

Hotel Jehla + ***

Kovářova 4 , Žďár nad Sázavou
Česká republika

Provozuje společnost:
Žďárský hotel JEHLA s.r.o. IČ: 06935753


+420 731 150 659

recepce@hoteljehla.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Restaurace
Minibar
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Zastávka
100 m
Sjezdovka
11 km