V Karlových Varech zažijete nezapomenutelnou dovolenou. Luxusní Hotel Star **** nabízí komfortní pokoje, chutné snídaně formou bufetu, restauraci s ruskými specialitami, ale také wellness centrum s bohatou nabídkou procedur, vířivkou, saunou a cedrovým sudem. Ke kolonádám to budete mít pár kroků.

O ubytování

Romantický Hotel Star **** najdete v Karlových Varech, v obklopení krásných kolonád. K Mlýnské (450 m), Sadové (250 m), Tržní (700 m), Vřídelní (850 m) i Zámecké kolonádě (700 m) dojdete během 10 minut.

Chcete si užít klid v přírodě? Hned u hotelu budete mít malebné Dvořákovy sady (150 m). Nebo se rovnou projděte lesoparkem k oboře Svatý Linhart (2,6 km) a prohlédněte si město z rozhledny Diana (2,1 km), vyhlídek Tři Kříže (1,4 km), Jelení skok (700 m) a Camera obscura (1,4 km) či z Goethovy rozhledny (2,8 km). Prahnete po poznání a zajímavostech? Navštivte Muzeum Jana Bechera (1,1 km), Muzeum voskových figurín 650 m), Muzeum Karlovarského kraje (1,1 km) a místní Galerii umění (1,9 km).

Pokud bude počasí přát, vyrazte na výlet třeba na hrad Loket (12,4 km) ze 13. století a ke Svatošským skalám (8,9 km). Zde si můžete projít naučnou stezku s 12 informačními panely věnovanými archeologii, hornictví, geologii a ekologii. Nedaleko navíc stojí Areál Svatošky - dětský ráj (9,2 km) s minizoo, trampolínou, prolézačkami a dalšími atrakcemi. Určitě se zastavte i v Přírodním lanovém centru Svatý Linhart (3,8 km), místní stezka korunami stromů jistě nadchne děti i dospělé.

Pokud se do nejkrásnějších českých lázní chystáte v zimě, můžete si odpočinek zpestřit zimními sporty v lyžařských areálech na Božím Daru (28 km), na Klínovci (30 km) nebo v Jáchymově (20 km). Můžete ale zůstat jen ve Varech, které vás okouzlí krásnými vánočními trhy. Stojí zde navíc unikátní Vánoční dům (4,8 km) s Muzeem Vánoc, Muzeem plyšových medvídků a celoročně přístupnými expozicemi.

Kde budete spát?

Pokoje jsou ve Star Hotelu **** opravdu stylové, těšit se můžete na interiér s historickým nádechem, kvalitní dřevěný nábytek, přepychovou atmosféru a krásný výhled na město.

Dvoulůžkový pokoj (16 m²) se samostatnou koupelnou a klimatizací poskytne ubytování 2 osobám. Je vybavený komfortními postelemi, které mohou být oddělené nebo spojené ve dvoulůžko. K dispozici budete mít také WiFi připojení, mini ledničku či televizi.

Rodinný pokoj (20 m²) se skládá ze 2 místností, v každé se vyspí 2 osoby na manželské posteli nebo oddělených jednolůžkách. V koupelně je kromě sprchy nebo vany také bidet, v pokoji nechybí WiFi připojení, televize, malá lednice a klimatizace.

Na čem si pochutnáte?

V přízemí hotelu najdete útulnou restauraci, kde se podávají pokrmy evropské a ruské kuchyně. Každé ráno se také můžete těšit na snídaně formou bufetu s pestrým výběrem studených a teplých jídel, zeleniny, ovoce, džusů a aromatické kávy. Rádi si i přes den vychutnáte šálek kávy, sklenku vína či dezert? Zavítejte do lobby baru, který najdete kousek od recepce.

Kde budete relaxovat?

Za relaxem se vydejte do nedalekého Hotelu Thermal **** (700 m), kde si odpočinete v saunovém světe Saunia a termálním bazénovém světě. Saunový svět zahrnuje 8 saun (finskou, bylinkovou, parní, s parním nárazem, solnou, tropickou a metličkovou), ochlazovací bazének, ochlazovací vědro, sprchy a ledovou studnu. Bazénový svět nabízí termální bazén s minerální vodou o teplotě 38 °C, relaxační bazén (32 °C) se 4 plaveckými drahami a vodními atrakcemi pro celou rodinu a dětské brouzdaliště.

Star Hotel ****

Star Hotel ****

I. P. Pavlova 846/28 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
SPA Management s.r.o. IČ: 02798191


+420 351 184 000

hotelstarkv@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 250 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od lázní
1,1 km
Zastávka
0,7 km