Ubytujte se v Hotelu Corso *** v samotném srdci Krkonoš (v Peci pod Sněžkou) a poznejte všechna lákadla největšího českého pohoří. V čistém zrekonstruovaném hotelu se budete cítit jako doma. V ceně jsou snídaně formou bufetu, servírované večeře a také herna pro děti.

O ubytování

Hotel Corso *** se nachází v centru jednoho z nejznámějších rekreačních středisek Krkonoš - v Peci pod Sněžkou. Ke sjezdovce oblíbeného skiareálu Pec pod Sněžkou to budete mít jen 1,2 km a v blízkém okolí hotelu leží další desítky kilometrů sjezdovek různých náročností. Pár metrů od hotelu vede běžkařská trasa Krkonošská magistrála, která se táhne celými Krkonošemi od Harrachova až do Žacléře. Je perfektním místem pro aktivní dovolenou v jakémkoli ročním období - i v létě. To zde můžete pěšky i na kole zdolávat okolní vrcholy jako Černá hora (7 km) nebo Jelení vrch (7,7 km). Příjemnou procházkou se dostanete také k malé ZOO na Kolínské boudě (3 km). Termální lázně Kopacz (40 km) na polské straně hor vás okouzlí nejen svojí architekturou, báječnou kuchyní ale i dvěma aquaparky.

Kde budete spát?

Menší hotel nabízí ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s možností přistýlky. Každý pokoj má televizi, WiFi připojení a umyvadlo. Pokoje jsou zařízeny především funkčně a mají společné sociální zařízení na patře. To však vynahrazuje čisté, milé, velmi příjemné prostředí. Hosté si nemohou vynachválit útulnou domácí atmosféru i ochotný personál, který se o vás s nadšením postará.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno a večer si pochutnejte v hotelové restauraci jejíž hřejivě působící interiér je obložený dřevem. Snídaně jsou podávány formou bufetu, večeře jsou servírované a vybrat si přitom můžete z několika jídel.

Hotel Corso ****

Hotel Corso ****

Pec pod Sněžkou 214 , Pec pod Sněžkou
Česká republika

Provozuje společnost:
Marcela Fuksová IČ: 75823543


+420 725 987 610

marcela.fuksova1@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Baby friendly

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
0,5 km