Pobyt na jižní Moravě pro milovníky vína! Ubytujte se v Penzionu Černý sklep jen 3,5 km od Znojma a vychutnejte si snídaně i ochutnávku 6 - 8 vzorků vín. V létě vám navíc zapůjčí kola na celý den, v zimě zase dostanete 1 l stáčeného vína.

O ubytování

Penzion Černý sklep najdete ve vinařské obci a zároveň oblíbené části jižní Moravy v obci Dobšice jen 3,5 km od Znojma. Na dosah tak budete mít krásné památky, jako například Loucký klášter (2,6 km) či Znojemské podzemí (3,5 km), ale také Národní park Podyjí.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze 7 pokojů, které jsou vybaveny komfortním lůžkem, televizí, DVD přehrávačem, telefonem, mini ledničkou, varnou konvicí a vlastní koupelnou se sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno se těšte na snídaně, které se servírují přímo v penzionu ve společenské místnosti, tu během dne můžete využít k posezení. Přímo na ní navazuje historická sklepní chodba, kde je uloženo víno. Hlavními dodavateli vína, které ochutnáte i vy, jsou místní dobšická vinařství Hort a Lahofer. Vyberte si z nejrůznějších vín - archivní, slámová, ledová i klasická.

Cestujete s dětmi?

Děti jistě nadchne blízké dětské hřiště.

Něco navíc

V létě využijte venkovní pergolu s možností grilování a opékání.

Penzion Černý sklep

Penzion Černý sklep

Dyjská 85 , Dobšice
Česká republika

Provozuje společnost:
HAMIDO s.r.o. IČ: 25590600


+420 602 77 51 84

cerny.sklep@seznam.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
3,2 km