Užijte si dovolenou v srdci Hrubého Jeseníku s ubytováním v krásných moderních apartmánech. Ty najdete v ekologické dřevostavbě Modřínová Archa. Každý apartmán má vlastní vchod, obývací pokoj s rozkládacím gaučem, plně vybavený kuchyňský kout, ložnici s 5 lůžky, koupelnu a také prostornou terasu.

O ubytování

Apartmány Modřínová Archa najdete v samém srdci Hrubého Jeseníku jen kousek od Malé Morávky (4 km), Karlovy Studánky (12 km), Pradědu (20 km) či vodní nádrže Slezská Harta (22 km). Všechny krásy Jeseníků tak budete mít na dosah. Díky umístění na jihozápadním svahu budete mít parádní výhled do údolí Moravice, ale také na přilehlý les. Apartmány se nachází v blízkosti několika ski areálů, ve ski areálu Čerťák jste autem za 3 minuty, v Kopřivné nebo na Karlově zase za 10 minut. Okolo vede také běžkařská trasa Jesenická magistrála.

Kde budete spát?

K dispozici jsou tu celkem 4 apartmány ideální až pro 7 osob, každý z nich má své jméno - Karlova Studánka, Malá Morávka, Jeseník a Karlov. Každý apartmán má samostatný vchod, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, plně vybavený kuchyňský kout (lednička, mrazák, plotýnka, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, topinkovač, nádobí k vaření a servírování pokrmů) a francouzské okno, které vede na krytou terasu, dále je tu ložnice s 5 lůžky (letiště se třemi lůžky a dvě samostatná lůžka) a také koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Apartmán Malá Morávka má k dispozici také myčku. Samozřejmostí je LCD televize a WiFi připojení. Na terase nechybí posezení, osvětlení a zásuvka.

Na čem si pochutnáte?

Nenajdete zde žádnou restauraci přiléhající k Modřínové arše, v okruhu do 20 kilometrů však najdete řadu restaurací, kam se vyplatí zajet na oběd nebo večeři.

Modřínová Archa

Modřínová Archa

Horní Václavov 150 , Václavov u Bruntálu
Česká republika

Provozuje společnost:
LAVZEN s.r.o. IČ: 06632726


+420 736 532 211

manager@modrinovaarcha.cz

Check In
15:00 - 22:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Zastávka
2,6 km
Sjezdovka
6,7 km