Pobyt na jižní Moravě nadchne všechny milovníky vína a pohodové atmosféry. Ubytování v Pensionu Mlýn v malebné vinařské obci Velké Bílovice kousek od Lednicko-valtického areálu (UNESCO) vás nadchne. V ceně máte i lahodnou polopenzi a zapůjčení kol.

O ubytování

Pension Mlýn najdete v jedné z nejatraktivnějších vinařských oblastí na jižní Moravě, ve Velkých Bílovicích. Ubytování je jen pár minut od náměstí, autobusového nádraží a obchodů v centru městečka. Lednicko-valtický areál je vzdálený 9 km, Mikulov a CHKO Pálava 23 km.

Prozkoumejte Lednicko-valtický areál, zapsaný i na seznamu UNESCO, který láká na krásnou architekturu ukrytou v zeleni. Najdete tu hned dva překrásné zámky – gotickou Lednici (9,4 km) a barokní Valtice (17,7 km). Okolní krajinářský park o rozloze 300 km² s palmovým skleníkem, benátskou kašnou, chrámem Tří Grácií, minaretem, římský akvaduktem, čínským pavilonem, umělou zříceninou Janův hrad a dalšími zajímavostmi potěší jak milovníky přírody, tak fanoušky historie.

K příjemnému výletu zve i město Mikulov, vzdálené cca 23 km. Vede sem mimo jiné hned několik cyklostezek. A co v Mikulově uvidíte? Barokní zámek s expozicí Regionálního muzea, Dietrichsteinskou hrobku, Svatý kopeček s poutní kaplí sv. Šebestiána, zvonicí a Božím hrobem nebo kostel svatého Václava. V pravé vinařské tradici se ve městě často pořádají nejrůznější slavnosti, večery s cimbálkou a jiné kulturní akce, nudit se zde rozhodně nebudete.

V létě si zajeďte na koupačku třeba k vodní nádrži Nové Mlýny (16,1 km), která je i rájem vodních sportů. Pokud není zrovna počasí na venkovní koupání, vyzkoušejte Aqualand Moravia (36,6 km), jeden z největších a nejmodernějších aquaparků v České republice, kde se nejen zabavíte množstvím atrakcí, ale užijete si i skvělý relax ve wellness. V zimě si pak můžete i zalyžovat, v nedalekých Němčičkách (14,7 km) najdete nejníže položené lyžařské středisko ve střední Evropě.

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném, světlém pokoji s komfortním vybavením. Každý pokoj má vlastní koupelnu s toaletou. Ve všech pokojích je dostupné také WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

O vaše gastronomické zážitky se postará restaurace přímo v pensionu, kde se podávají snídaně formou bufetu a večeře výběrem z menu. Restaurace nabízí dny různých kuchyní, například myslivecké hody, zvěřinové hody a další. V létě přijde vhod venkovní terasa s posezením.

Nechybí ani vinný sklípek, který se nachází 1,5 km od pensionu a objednat si tu můžete řízenou degustaci.

Cestujete s dětmi?

Rodiny s dětmi si mohou zapůjčit dětskou postýlku, nočník a jídelní stoličku.

Něco navíc

Pro milovníky cykloturistiky je v pensionu k dispozici půjčovna a úschovna kol.

Pension Mlýn

Pension Mlýn

Podivínská 655 , Velké Bílovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Libor Brůček IČ: 66618291


+(420) 515 531 837

info@pensionmlyn.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Kolárna
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Vzdálenost od jezera
15 km
Zastávka
100 m
Aquapark
30 km