Nejen pro milovníky golfu je Hotel Austerlitz Golf *** jako stvořený. Jen několik kroků od hotelu ve Slavkově u Brna objevíte koupaliště, zámek s překrásnou zámeckou zahradou a památné napoleonské bojiště. V ceně balíčku vás kromě výborné polopenze potěší celodenní vstup na koupaliště, zapůjčení golfových holí, sleva na golf či trenéra a láhev moravského vína na pokoji. Pokud se na pobyt chystáte s dětmi, uvítáte také velké dětské hřiště plné různých atrakcí.

O ubytování

Hotel Austerlitz Golf *** ve Slavkově u Brna je součástí stejnojmenného golfového resortu, nemusíte ale patřit zrovna mezi hráče golfu, abyste si dovolenou v této lokalitě náležitě užili. Hned vedle resortu na vás čeká zámek Slavkov (600 m) s překrásným zámeckým parkem. Milovníci historie si užijí prohlídky zámeckých komnat, vyznavači aktivní dovolené zase můžou vyzkoušet nejrůznější atrakce, které zámecký park nabízí – lukostřelbu, badminton, chůzi na laně a další.

V létě se pak osvěžíte na nedalekém koupališti (750 m) s nabídkou plážových sportů. Pokud preferujete přírodní koupání, vyrazte ke koupacímu biotopu Kovalovice (8,9 km) nebo do bývalého kamenolomu u Lulče, kde se dnes nachází koupaliště U Libuše (21,9 km). Kdykoliv během roku vás pak přivítá Aquapark Vyškov (23,1 km) s tobogány a vodními atrakcemi, vířivkou, parní saunou a 2 finskými saunami.

Ve Vyškově (19,4 km) najdete také zámek s muzeem, Zoopark a DinoPark. Anebo vyrazte na druhou stranu – do moravské metropole Brno (22,8 km). Hned zkraje na vás čeká Lamacentrum Hády, Mini ZOO Jižanský dvorek nebo naučná stezka Hády a údolí Říčky. V historickém centru uvidíte nejznámější památky – Starou radnici, Petrov, Špilberk aj. a u Brněnské přehrady si užijete relax v luxusních wellness centrech. V zimě pak nesmíte vynechat návštěvu vánočních trhů, které rozzáří většinu náměstí v centru.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze 30 pokojů o ploše 30 m², které potěší především menší teráskou s posezením a krásným výhledem. Každý pokoj je vybavený pohodlnou manželskou postelí, vestavěnou skříní, televizí a vlastní koupelnou se sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

Srdcem hotelu je restaurace s velkou terasou a krásným výhledem do okolí, zaměřená na domácí i mezinárodní kuchyni. Zkušený tým kuchařů vaří výhradně z čerstvých a místních surovin, byliny si dokonce pěstují sami. Pochutnáte si také na luxusních zákuscích, domácí limonádě, pivech z minipivovarů a vínech z jihomoravských vinařství. V Hotelu Austerlitz Golf *** zkrátka vyzkoušíte to nejlepší, co místní kraj nabízí.

Cestujete s dětmi?

Vaše děti se vyřádí ve velké, moderní dětské herně Vlnka v suterénu hotelu. Z barevných míčků, opičí dráhy, skluzavek a dalších atrakcí budou nadšeny. K dispozici je i sekce pro batolata.

Za hezkého počasí si užijí spoustu zábavy i na venkovním hřišti s pískovištěm, skluzavkou a houpačkami.

Něco navíc

Stačí přejít přes parkoviště a ocitnete se na 18jamkovém golfovém hřišti s přírodními překážkami, hlubokými bunkry a uměle vybudovanými vodními plochami. Za návrhem hřiště stojí architektonické studio Hanse-Georga Erhardta ze Steyeru, jednoho z předních evropských golfových architektů.

Otestovat můžete také indoor golf se 2 simulátory Foresight, tréningové plochy nebo veřejné hřiště, které je součástí zámeckého parku.

Golf Hotel Austerlitz ***

Golf Hotel Austerlitz ***

Na golfovém hřišti 1510 , Slavkov U Brna
Česká republika

Provozuje společnost:
AUSTERLITZ GOLF s.r.o. IČ: 49447394


+420 544 221 588

recepce@hotelausterlitz.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 150 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Konferenční místnost
Baby friendly

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Zastávka
1,5 km
Aquapark
35 km