Ubytujte se v srdci Krkonošského národního parku a budete mít všechny jeho krásy na dosah. Horský Hotel Velveta *** ve Špindlerově Mlýně vám kromě polopenze nabídne také vstup do Římských lázní. Do vířivky, sauny nebo na masáž se můžete těšit například po jednom z výletů na zapůjčených kolech či koloběžkách.

O ubytování

Hotel Velveta *** se nachází v klidné části Špindlerova Mlýna. Z jedné strany hotelového areálu teče horská bystřina Budský potok, z druhé strany Labe. NP Krkonoše budete mít jak na dlani, ať už se jej vydáte objevovat pěšky nebo na kole. A nezapomeňte si vzít lyže, Špindlerův Mlýn je naprostý lyžařský ráj.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v prakticky zařízených dvou až čtyřlůžkových pokojích s kobercem, televizí a WiFi, součástí všech pokojů je vlastní koupelna se sprchou a fénem. Radost vám udělá balkon s krásným výhledem na krkonošské lesy.

Na čem si pochutnáte?

Na domácí snídaně formou bufetu a servírované dvouchodové večeře se můžete těšit přímo v hotelové restauraci, v letní sezóně je k dispozici terasa se slunečníky.

Kde budete relaxovat?

Za relaxací se vydejte do wellness centra, které je laděno do stylu Římských lázní s vířivkou, saunou, parní lázní, solární loukou, ochlazovacími a relaxačními sprchovými kabinami i masážní vanou. Objednat si můžete také masáž od zkušeného maséra.

Cestujete s dětmi?

Děti u hotelu potěší dětské hřiště a především velká louka a potoky ideální na hraní.

Něco navíc

U hotelu vám bude k dispozici ohniště s posezením a hřiště na volejbal.

Hotel Velveta ***

Hotel Velveta ***

Labská 110 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Provozuje společnost:
AGROTOURPARK s.r.o. IČ: 07441983


+420 731 480 872

hotelvelveta@gmail.com

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
9 km
Sjezdovka
0,5 km