Navštivte méně známé lázeňské městečko v Západních Čechách. V Hotelu Jirásek *** v Konstantinových Lázních si užijete bohatou polopenzi a koupání v krytém bazénu, naproti v lázeňském parku vám bude k dispozici Wellness centrum Konstantin s větším bazénem, vířivkami a různými saunami. V sousedním Hotelu Prusík se také uvolníte při masáži nebo v solné jeskyni. Využijte i volných vstupů na zajímavé lázeňské akce a slevy na další procedury.

O ubytování

Hotel Jirásek *** se nachází v centru poklidného lázeňského městečka Konstantinovy Lázně, vzdáleného cca 30 km od Mariánských Lázní a 40 km od Plzně. Hlavním lákadlem jsou samozřejmě místní lázně. Nejstarší lázeňský pavilon, Staré lázně, zde vyrostl už koncem 18. století. V současnosti zde najdete krásný lesopark (1,2 km) a obří moderní wellness centrum (450 m).

Pokud se na chvíli utrhnete od relaxace v lázních, můžete si naplno užít další benefit této lokality – zajímavé naučné stezky. Projděte se třeba naučnou stezkou ke Studánce lásky (7,5 km), na Hradišťský vrch (5,5 km), Ovčí vrch (10 km) nebo do obce Šipín (7 km). Po cestě uvidíte kouzelné vyhlídky, zatopený lom nebo třeba romantickou zříceninu hradu Gutštejn. V létě se potom můžete osvěžit na venkovním koupališti (1,2 km) nebo v nedalekém lomu Hradišťský vrch.

Na delší výlet si zajeďte do Mariánských Lázní (28 km) se slavnou Zpívající fontánou a překrásnými kolonádami, nebo do Plzně (40 km), kde si projdete Pivovar Plzeňského Prazdroje a Pivovarské muzeum, prozkoumáte tajemné městské podzemí, pobavíte se v zoologické a botanické zahradě, v DinoParku nebo v Techmania Science Centru.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednolůžkovém či dvoulůžkovém pokoji s interiérem laděným do dobového stylu. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem, toaletními potřebami a fénem. Nechybí ani WiFi připojení.

  • Jednolůžkový pokoj má plochu 18 m² a najdete v něm postel, televizi, telefon, malou pohovku a chladničku.
  • Dvoulůžkový pokoj nabídne plochu 21 m², manželskou postel nebo 2 jednolůžka, lednici, televizi, telefon a stůl s židlemi.

Na čem si pochutnáte?

Na výtečné pokrmy české i mezinárodní kuchyně se můžete těšit přímo v útulné hotelové restauraci s letní terasou. Místní specialitou jsou zvěřinové lahůdky z okolních lesů a potěší i úterní hudební večery.

Kde budete relaxovat?

Možností koupání budete mít opravdu hodně. K dispozici vám bude menší hotelový bazén a otestovat můžete i solnou jeskyni a masážní vanu v nedalekém Hotelu Prusík *** (600 m). Zlatým hřebem pak bude relaxace ve Wellness centru Konstantin o rozloze 800 m², vzdáleném jen 450 metrů od hotelu. Ve dvoupatrové budově najdete:

  • Vyhřívaný bazén, vířivky a Kneippovy chodníčky
  • Saunový svět s bio saunou, finskou saunou a parní lázní
  • Odpočinkovou zónu a bar s občerstvením
  • Star Trac fitness centrum
  • Bohatou nabídku masáží a procedur

Cestujete s dětmi?

Pro děti je na požádání k dispozici dětská postýlka a židlička.

Něco navíc

V areálu hotelu si zahrajete pétanque, můžete využít venkovní gril a v nabídce bývá i různorodý kulturní program. Navíc zde najdete půjčovnu jízdních kol a holí na nordic walking.

Hotel Jirásek ***

Hotel Jirásek ***

Plzeňská 79 , Konstantinovy Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Léčebné lázně Konstantinovy lázně a.s. IČ: 29090300


+420 374 615 512

rezervace@LLKL.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od lázní
0,5 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
30 km