V jihomoravských Křepicích si užijete útulné domácké ubytování a budete mít všechna turistická lákadla regionu v příjemné dojezdové vzdálenosti. Při pobytu v rodinném Penzionu U Hájků se snídaněmi vás čeká neomezený vstup do bazénu, zapůjčení grilu a sleva do Aqualandu Moravia. Navíc budete mít možnost využít blízkých tenisových kurtů a samoobslužného baru s vínem od místních vinařů.

O ubytování

Rodinný Penzion u Hájků se nachází v centru vinařské vesničky Křepice, která je také poutním místem. Nedaleko ubytování se nachází tenisové kurty a hustá síť cyklostezek mezi vinicemi a sklípky.

Ocitnete se jen 11 km od Hustopečí s vyhlášenou mandlovicí a blízko to budete mít i do Brna, k novomlýnské přehradě s Aqualandem a všem jihomoravským UNESCO památkám.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v útulném světlém pokoji s manželskou postelí, posezením, televizí a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Než se vydáte do okolních vinic, posilníte se přímo v penzionu vydatnou snídaní. Na večeři se můžete vypravit například do vedlejší restaurace.

K dispozici vám bude také nová společenská místnost. V té vás jistě potěší kuchyňský kout a samoobslužný bar vybavený mimo jiné jak se na jižní Moravu sluší a patří sudovým a lahvovým vínem. U penzionu je také udržovaný dvorek s úschovnou kol a posezením vhodným ke grilování.

Po předchozí domluvě vám usměvavá majitelka penzionu, paní Hájková, zajistí degustaci v jednom z křepických vinných sklepů.

Kde budete relaxovat?

K odpočinku poslouží vnitřní bazén a sauna.

Penzion U Hájků

Penzion U Hájků

Křepice 11 , Křepice
Česká republika

Provozuje společnost:
Josef Hájek IČ: 43377301


+420 724 840 900

hanka-hajkova@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Sauna
Konferenční místnost
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od jezera
16 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
16 km