Toužíte po relaxu u Lipna a poznat všechna tajemství a krásy Šumavy? Při pobytu v Hotel Resortu Relax **** nedaleko Černé v Pošumaví vám nebude nic chybět. Komfortní ubytování se snídaněmi a 1x večeří doplní také výborná večeře a vstup do nového luxusního wellness a bazénu. Navíc si můžete dopřát masáže a procedury nebo privátní wellness s výraznými slevami.

O ubytování

Areál Hotel Resortu Relax **** se nachází na břehu Lipna nedaleko Černé v Pošumaví (5,5 km). K cestě na druhou stranu přehrady můžete využít přívoz v osadě Dolní Vltavice (200 m), blízko budete mít kromě šumavských lákadel také pohádkový Český Krumlov (24 km). Za zimními sporty se můžete vydat do Skiparku Frymburk (15 km) nebo do Skiareálu Lipno (20 km). Okolím navíc vede spousta běžeckých tras, na kterých je možné krásy Šumavy poznávat v bílých stopách.

Kde budete spát?

V Pensionu Maják přímo u pláže je k dispozici 11 nově zrekonstruovaných pokojů v námořnickém stylu s vlastní koupelnou. Najdete zde také kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnkou a kávovarem nebo společenskou místnost.

V hlavní budově Hotel Relax je celkem 30 dvoulůžkových pokojů s televizí, telefonem, trezorem, minibarem a vlastní koupelnou s fénem. Polovina má balkony či terasy s krásným výhledem na třpytící se hladinu Lipna.

Na čem si pochutnáte?

Na bufetových snídaních a servírovaných tříchodových večeřích si pochutnáte v hotelové restauraci.

Ze zastřešené terasy Gril baru je překrásný výhled na jezero a s večerním ohněm v kamnech zde zažijete nezapomenutelnou romantiku.

Kde budete relaxovat?

Po projížďce na kole nebo plavbě po Lipně si dopřejte návštěvu moderního Wellness & Spa o rozloze 680 m².Vedle bazénu s masážní lavicí jsou keramická vyhřívaná lehátka, kromě venkovní vířivky a saunového světa s finskou, bio a parní saunou vám bude k dispozici také wellness bar.

Cestujete s dětmi?

V areálu je venkovní dětské hřiště, kde se vaše ratolesti dostatečně vyřádí, zatímco vy si v klidu vychutnáte například odpolední kávu.

Něco navíc

Součástí resortu je soukromá hotelová pláž a přístaviště s půjčovnou motorových člunů a dalších plavidel. Za příznivého počasí oceníte také hřiště na beach volleyball nebo pétanque.

Hotel Resort Relax ****

Hotel Resort Relax ****

Dolní Vltavice 44 , Černá v Pošumaví
Česká republika

Provozuje společnost:
CBEU Gastro & hotels s.r.o. IČ: 08919771


+420 601 367 508

recepce@hotelresortrelax.cz

Check In
od 13:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od jezera
0,2 km
Zastávka
1,6 km
Sjezdovka
8,3 km
Běžkování
20 km