Přijeďte si odpočinout do Moravskoslezských Beskyd. Na pobytu s polopenzí si v luxusním čeladenském Hotelu Prosper **** užijete neomezeného vstupu do bazénu a sauny. K dispozici vám bude i množství sportovních a společenských her a se slevovou kartou Beskydy Card a zapůjčenými Nordic walking holemi odhalíte všechna beskydská tajemství a zajímavosti. Po výletě vám udělá radost poukaz do hotelové cukrárny s domácími zákusky.

O ubytování

Hotel Prosper **** se nachází v Moravskoslezských Beskydech v malebné Čeladné, která je jednou z nejvyhledávanějších rekreačních oblastí. Turisté se sem sjíždějí kvůli krásným beskydským kopcům jako jsou například Pustevny (13 km), Radhošť (17 km) nebo nejvyšší hora Beskyd Lysá Hora (13 km) - a pokud se sem vydáte, rozhodně nevynechte projít Ondrášovy díry (10 km). Lákají je zde však také vyhlášené restaurace a prvotřídní golfové hřiště Golf & Ski Resort Ostravice (2,5 km), které se v zimě mění v běžkařskou arénu.

Kde budete spát?

Všechny pokoje Hotelu Prosper **** jsou vybaveny LCD televizí, telefonem, WiFi připojením, minibarem, trezorem, větrákem a vlastní koupelnou. Dvoulůžkové pokoje jsou k dispozici s balkónem nebo v podkroví, ve dvoupokojovém Apartmá Lux najdete navíc rohovou vanu, župany, hotelové přezůvky a rozšířený minibar. Hotel je v 1. i 2. a částečně i 3. patře bezbariérový se speciálním pokojem pro vozíčkáře.

Na čem si pochutnáte?

Na polopenzi se můžete těšit v hotelové jídelně, na oběd zajděte do hotelové restaurace s beskydskými specialitami a po něm doporučujeme nevynechat návštěvu hotelové cukrárny se skvělými domácími zákusky, domácí šlehačkou, kávou Cosmai a vynikající zmrzlinou Carte d'Or.

Kde budete relaxovat?

Wellness v Hotelu Prosper **** vám bude v otevírací době k dispozici neomezeně, využijte tedy bazénu i saun vrchovatě. Za příplatek je možné si dát také namasírovat záda na masírovacích lehátkách Ceragem nebo využít služeb hotelové masérky se zdravotními i relaxačními masážemi. A kdybyste zatoužili po některé ze speciálních léčebných procedur, zamiřte do vyhlášeného Beskydského rehabilitačního centra vzdáleného od hotelu pouhé 2 km.

Yura hotel Čeladná

Yura hotel Čeladná

Čeladná 246 , Čeladná
Česká republika

Provozuje společnost:
YURA Hotel Čeladná s.r.o. IČ: 08164771


+420 602 788 371

recepce@yurahotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
50 m
Zastávka
50 m
Sjezdovka
13 km