Pobyt v zámečku uprostřed elegantního parku není jen výsadou urozených dam z minulosti. Ubytujte se v přepychových pokojích na Zámečku Petrovice **** v obci Petrovice u Karviné a dopřejte si delikátní snídaně . K tomu vás čeká vstup do bohatého wellness se zážitkovými sprchami i saunovým světem. V Zámečku Petrovice prožijete pobyt v objetí pohodlí a luxusu.

Ověřeno Travelkingem

“Ubytovaní jsme byli ve vzdálenější budově Ville Larisch, kde jsme dostali moderní pokoj s krásnou koupelnou. Přijeli jsme ale hlavně kvůli wellness centru, které předčilo naše očekávání a opravdu nás nadchlo. Skvělý byl i wellness bar, kam jsme se chodili osvěžit. Bufetové snídaně byly dostačující, každý si mohl vybrat podle své chuti. Ráno se dalo posedět i na terase na sluníčku, což se nám moc líbilo. Pobyt hodnotíme na jedničku a rádi se sem ještě někdy vrátíme.”

Aneta Kotrlová - Zákaznická podpora
Osobně ověřeno v: Říjnu 2021

Věděli jste, že...?

Zámeček na místě stojí už od 18. století. V roce 2012 jej v zanedbaném stavu koupila podnikatelka Jolanta Burkotová a vybudovala z něj špičkový hotel. Byl to její sen, který si splnila po letech práce v technickém průmyslu.


O ubytování

Ať už hledáte odpočinek v krásné oáze klidu nebo moderní a elegantní ubytování v historické budově, pobyt na Zámečku Petrovice **** je pro vás tím pravým. Zámeček je obklopen nádherným parkem se vzrostlými stromy a stálou expozicí soch Blanky Matragi a Alexandry Koláčkové. V okolí na vás navíc čeká spoustu krásných výletních cílů, ať už vyrazíte do přírody či za kulturou.

Na kole si projeďte Železnou cyklostezku, která se táhne podél česko-polské hranice a zavede vás do měst Karviná, Petrovice u Karviné, Godów, Jastrzębie-Zdrój a Zebrzydowice. Blízkost hranic láká i k návštěvě polské části Těšína (21,9 km), kde na vás čeká legendární Studna tří bratrů, Zámecký vrch, Těšínské Benátky, Těšínské tržiště a další historické památky. Milovníci historie by měli vyrazit i na zámek Pszczyna (37,4 km) s rozsáhlou muzejní expozicí.

S dětmi můžete vyrazit do westernového městečka Twinpigs v Žorech (32,2 km) nebo do DinoParku v Ostravě (13,1 km). Spoustu zábavy pro malé i velké zajistí také areál Dolní oblast Vítkovice (31,5 km) s mnoha atrakcemi nebo aquapark Vodní svět Ostrava (25 km). A když už do moravskoslezské metropole vyrazíte, nezapomeťe se podívat také do oblíbené zoologické zahrady (25,1 km), Galerie výtvarného umění (35,1 km) nebo Divadla Antonína Dvořáka (32,1 km).

Kde budete spát?

Zámeček nabízí ubytování v 11 luxusně vybavených a elegantních pokojích s předsíní. Ve všech vám bude k dispozici TV, rádio, minibar, chladnička, trezor a WiFi připojení, v letních měsících vás potěší i klimatizace. Nechybí samostatná koupelna se sprchovým koutem a s fénem.

Na čem si pochutnáte?

O vaše kulinářské zážitky se postará restaurace světových kvalit. Šéfkuchař své zkušenosti získával pod vedením respektovaného Gordona Ramseyho a s radostí vám své kulinářské umění předvede. Zaměřuje se na precizní přípravu české kuchyně v moderním pojetí a při vaření používá výhradně čerstvé potraviny v kombinaci s recepturami našich babiček. K tomu přidává efektivní práci se surovinami a snahu o vytvoření co nejmenšího množství odpadu – gastronomický zážitek je na světě!

V letní sezóně si můžete nechat zabalit dobroty zámecké kuchyně do piknikového koše a užít si oběd v zámeckém parku, pod širým nebem. V nabídce je verze s alkoholickými i nealkoholickými nápoji. Nezapomeňte navštívit i místní vinotéku s nabídkou vín z moravských vinic i vybranými ročníky od světových vinařů.

Kde budete relaxovat?

Designově propracované wellness v Zámečku Petrovice **** nabízí daleko více než jen estetický zážitek. Ponořte se do jedněch z příznačně pojmenovaných lázní a zažijte na vlastní kůži, jak vypadá karibská bouře či ledová tříšť.

Nebo dáte přednost stejně působivým a ozdravným saunám? Čeká na vás celkem 6 druhů saun – finská sauna (Polární záře), sunario (Sluneční svit), křištálová bylinná lázeň, parní lázeň (Noc a den), loconium (Měsíční záře) a solná sauna (Himalajské snění).

Po vydatném odpočinku ve wellness si dopřejte poslední relax v bohaté klidové zóně nebo zamiřte do wellness baru, kde vás pohostí lahodnou kávou, dezertem nebo čerstvou šťávou z ovoce a zeleniny.

Pokud dáváte přednost relaxaci v naprostém soukromí, je možné využít privátní wellness s vířivkou, saunou a odpočinkovou zónou.

Cestujete s dětmi?

Děti potěší krásné dětské hřiště, kde si skvěle vyhrají na čerstvém vzduchu.

Něco navíc

Na své si v hotelu přijdou také hráči bowlingu, šipek či mini fotbalu.

Zámeček Petrovice ****

Zámeček Petrovice ****

Prstná 1 , Petrovice u Karviné
Česká republika

Provozuje společnost:
Zámeček Petrovice a.s. IČ: 06196586


+420 606 740 810

info@zamecek-petrovice.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Zastávka
1,4 km

Tipy na výlet

ZOO Ostrava

ZOO OstravaTip na výlet

Láká vás divočina a zábavná i nebezpečná zvířata? Navštivte ZOO Ostrava s moderními expozicemi jako je Pavilon evoluce nebo Safari. Ostravská ZOO se pyšní rozrostlou sloní rodinkou i mnoha ohroženými druhy, jako je daněk mezopotámský nebo lemur kata známý z animované pohádky Madagaskar. Prohlédněte si je pěkně zblízka. Kromě toho se můžete projít i Botanickým parkem s bohatou sbírkou rododendronů, naučnou stezkou o životě v mokřadech či skleníkovým areálem.

Více informací
Karviná
Karviná
Ostrava
Ostrava
Frýdek-Místek
Frýdek-Místek