Odpočiňte si v Penzionu Grasel *** s polopenzí v několikrát oceněné vesnici Nové Syrovice na Vysočině. Památky ve Znojmě, Telči i Třebíči budete mít na dosah stejně jako krásnou přírodu v NP Podyjí s Vranovskou přehradou. Večery si užijete ve vířivce či v bazénu se solnou vodou a další wellness služby si můžete dopřát s výraznou slevou.

O ubytování

Třebíč, ale i Telč nebo Znojmo jsou od Nových Syrovic na Vysočině vzdálené přibližně 30 minut pohodlné jízdy autem. Rodinný Penzion Grasel *** v této několikrát oceněné vesnici je tedy přímo na strategické křižovatce a skvělou možností ubytování pro vás, pokud chcete prozkoumávat hned několik krás České republiky. Kromě zmíněných měst navštivte i Jaroměřice nad Rokytnou (14 km) se svým barokním zámkem, Vranovskou přehradu (17 km) či Národní park Podyjí (27 km).

Kde budete spát?

Kromě objasnění původu slova "grázl" se ale v Nových Syrovicích dočkáte vkusného podkrovního ubytování v jednom z 2 - 5 lůžkových pokojů Comfort, polopenze, i wellness služeb. Všechny pokoje Comfort jsou vybaveny základním nábytkem, ale i televizí, chladničkou a trezorem. Samozřejmostí je vlastní koupelna s fénem, ručníky a župany.

Na čem si pochutnáte?

Na polopenzi sestávající převážně z české tradiční kuchyně se můžete těšit přímo v restauraci penzionu. Večeře si dokonce budete moci vybrat ze 3 jídel, nebo klasického jídelníčku.

Kde budete relaxovat?

Po výletech do okolí a blízkého NP Podyjí si dopřejte relax ve wellness Penzionu Grasel ***. Čeká vás zde vnitřní bazén se slanou vodou, venkovní vířivka a masážní křeslo. Penzion nabízí i služby certifikované masérky a vstup do infrasauny.

Penzion Grasel

Penzion Grasel

Nové Syrovice 141 , Nové Syrovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Dajpr s.r.o. IČ: 05753040


+ 420 775 704 669

ubytovani@dajpr.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5,6 km
Vzdálenost od jezera
20 km
Zastávka
1,3 km
Aquapark
29 km
Sjezdovka
27 km