Ubytujte se v osvědčeném Hotelu Otar ***, pochutnejte si na snídaních a vyrazte do víru velkoměsta. Blízká tramvaj vás zaveze ke Karlovu mostu i Pražskému hradu, metrem se za 5 minut dostanete na Václavské náměstí.

O ubytování

Hotel Otar *** leží v srdci nové obchodně-administrativní čtvrti v centru Prahy. Budova se nachází v blízkosti nákupního centra Arkády Pankrác, Kavčích hor nebo historické památky Vyšehrad.

Nespornou výhodou je skvělé napojení hotelu na hromadnou dopravu. 250 m od hotelu se nachází zastávka metra Pražského povstání a z vedlejší ulice odjíždí tramvaj, jejíž trasa vede přes Národní třídu, Karlův most či Staroměstské náměstí až k Pražského hradu. V pozdních hodinách staví u hotelu také noční autobus.

Kde budete spát?

Pokoje jsou komfortně vybavené, těšte se na kvalitní matrace, satelitní televizi, vysokorychlostní internetové připojení, telefon a samozřejmě vlastní koupelnu s WC, sprchou a hotelovou kosmetikou. Většina pokojů má také psací stůl. Přístup v prostorách ubytování je řešen bezbariérově, k dispozici je tu výtah.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se podávají snídaně formou bufetu. Svou slevu do restaurace můžete uplatnit v Harry's Restaurantu v Hotelu Oya ***.

Hotel Otar ***

Hotel Otar ***

Sevřená 1302/2 , Praha
Česká republika

Provozuje společnost:
NOKI INTERNATIONAL, a.s. IČ: 26709155


+420 737819498

info@hotelotar.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 350 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Konferenční místnost

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4,3 km
Zastávka
100 m
Aquapark
13 km