Dopřejte si pobyt plný výletů a zážitků. V Penzionu Pod Vyhlídkou vás čeká pohodlné ubytování ve dvoulůžkových pokojích, servírované snídaně, láhev vína na pokoji i neomezený vstup do infrasauny. Z překrásné oblasti pod Krkonošemi to nebudete mít daleko ani do ZOO Dvůr Králové.

O ubytování

Uprostřed nádherné přírody Podkrkonoší objevíte útulné ubytování v Penzionu Pod Vyhlídkou. Nachází se v osadě Arnoštov poblíž hradu Pecka (4,4 km) a lázeňského města Lázně Bělohrad (10 km). Výletníci mohou vyrazit rozhledny Hořický chlum (12,4 km) nebo Masarykova věž samostatnosti (12,1 km) či k Novopackým vodopádům (10,9 km). Na hradě Pecka se dozvíte více o historii regionu a naučná stezka Karla Jaromíra Erbena vás zase seznámí s životem tohoto slavného spisovatele.

V létě láká k osvěžení koupaliště Dachova u Hořic (11,3 km) s písečnou pláží nebo Tyršovo koupaliště ve Dvoře Králové (20,8 km). A samozřejmě nesmíte vynechat návštěvu místní zoologické zahrady s oblíbeným safari parkem, který si můžete projet i autem. V zimě je zase možné využít běžecké stopy, které vedou kolem penzionu, nebo se vydat na blízké sjezdovky v Pecce (5 km) a v lyžařských areálech Vrchlabí - Kněžický vrch (20 km), Herlíkovice (25 km) a Špindlerův Mlýn (35km).

Kde budete spát?

Čeká na vás pohodlný a prakticky zařízený pokoj s ledničkou, TV a WiFi připojením. Každý má také samostatnou koupelnu se sprchou. K dispozici vám bude i kuchyňka vybavená rychlovarnou konvicí, vařičem či mikrovlnkou společná vždy pro dva pokoje.

Na čem si pochutnáte?

Kávu nebo čaj podle vaší chuti si objednáte v hospůdce přímo v penzionu. Těšit se zde můžete také na servírované snídaně kombinované se studeným bufetem. Během dne se zas do hospůdky přijďte osvěžit pivem z nedalekého Novopackého pivovaru, skvěle vám padne hlavně po výletě v okolí.

Kde budete relaxovat?

Po návratu s hlavou plnou čerstvých zážitků si poseďte na terase či v zahradě. V chladnějších měsících vám namáhané svalstvo skvěle prohřeje infrasauna.

Penzion Pod Vyhlídkou

Penzion Pod Vyhlídkou

Arnoštov 13 , Pecka
Česká republika

Provozuje společnost:
INSTITUT INPRO, a.s. IČ: 25133942


+420 603 433 110

rezervace@podvyhlidkou.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
1 km
Sjezdovka
4,7 km
Běžkování
100 m