Užijte si karlovarské lázeňské atmosféry plnými doušky nejen u minerálních pramenů na kolonádách. Ubytujte se v historickém a šetrně zrekonstruovaném Hotelu Maltézský Kříž *** s bohatými snídaněmi a vychutnejte si výbornou kávu v italské restauraci v centru a balíček různorodých slev ve spojení s kulturními událostmi a kouzelnou přírodou v okolí.

O ubytování

Hotel Maltézský Kříž ***, krásný čtyřpatrový hotýlek se světle žlutou fasádou a zelenými žaluziovými okenicemi, najdete přímo v centru Karlových Varů. Na dosah tak budete mít léčebné prameny, kolonády a další lákadla tohoto lázeňského města. K Vřídlu a Vřídelní kolonádě se pěšky projdete od hotelu jen 300 m, k Tržní a Zámecké kolonádě pak 700 m.

Umístění v centru je ideální také pokud chcete vyrazit na procházku po památkách. Jen 500 m od hotelu najdete pravoslavný kostel sv. Petra a Pavla s nádhernými zlatými kopulemi, který je chráněnou kulturní památkou. Jeden z hlavních symbolů města,Vyhlídka Jelení Skok se pak nachází od hotelu jen 300 m. A pokud se nemůžete na Karlovy Vary z vrchu vynadívat, můžete odsud pokračovat lanovkou na rozhlednu Diana.

Určitě si nenechte ujít ani návštěvu Muzea Jana Bechera (2,1 km), kde můžete poznávací návštěvu spojit i s ochutnávkou. Originálním zážitkem je i prohlídka sklárny Moser (4,9 km), zde můžete nahlédnout do sklářské hutě nebo si i vyzkoušet rytí do skla, dekorování zlatem a další činnosti. Součástí je také muzeum, které mapuje 160letou historii sklárny. S dětmi potom můžete vyrazit do motýlího domu Papilonia (2,1 km), kde vás okouzlí desítky barevných motýlů a čekají vás zajímavé naučné expozice.

Kde budete spát?

Čeká vás tedy kouzelný pobyt v jednom ze 12 útulných pokojů v barokním lázeňském domě z roku 1706. Všechny příjemně světlé a vzdušné pokoje jsou vybaveny WiFi, LCD televizí, minibarem, pracovním stolem a trezorem i telefonem s přímou linkou.

Pokoj Deluxe měří 33 m² a kromě pohodlné manželské postele umožňuje až 2 přistýlky. Prostor s lůžkem je od zbytku pokoje oddělený elegantním závěsem. Součástí je vlastní koupelna s vanou, z celého pokoje budete mít výhled přímo na kolonádu.

Dvoulůžkový Apartmán s výhledem na kolonádu měří 32 m² a má oddělenou ložnici a obývací prostor. V ložnici najdete manželskou postel, v druhém pokoji je možnost 1 přistýlky. Koupelna apartmánu je vybavena sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

Ráno pro vás bude připravená snídaně formou bufetu přímo v hotelu. Těšit se můžete na čerstvé pečivo, výběr sýrů a uzenin i sladká jídla, ovoce či zeleninu.

Hotel Maltézský Kříž ***

Hotel Maltézský Kříž ***

Stará Louka 334/50 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
P.L.E. BONZA s.r.o. IČ: 09005943


+420 723 782 383

hotel@maltezskykriz.cz

Check In
14:00 - 21:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 250 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 250 Kč/noc - parkoviště Galerie, nutno domluvit předem

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Kolárna
Lyžárna
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od lázní
2 km
Zastávka
0,2 km