Vychutnejte si rodinnou dovolenou plnou odpočinku uprostřed nádherné přírody Bílých Karpat - krajině žítkovských bohyní. V Hotelu Kopanice **** se můžete těšit na neomezené využívání wellness (vířivka, bazén, sauna) a lahodnou polopenzi.

Ověřeno Travelkingem

“Hotel Kopanice je nově zařízený a je umístěný v krásné přírodě, ideální pro pěší túry. Dostali jsme pokoj s velkou koupelnou. U snídaně byl bohatý výběr, u večeře zase velké porce jídla + zákusek. Škoda jen, že wellness není větší.”

Nikola Průdková - Finanční tým
Osobně ověřeno v: Září 2020

O ubytování

Pokud hledáte klidnou a ničím nerušenou dovolenou, Hotel Kopanice **** je tou správnou volbou. Nachází se na osamělém místě v přírodě uprostřed chráněné krajinné oblasti Bílých Karpat, u obce Žítková, v lokalitě proslavené zejména díky tajemným Žítkovským bohyním. Prohlédněte si dům, kde žila poslední z nich – Irma Gabrhelová. Tímto místem se nechalo inspirovat i několik spisovatelů. Například Kateřina Tučková s knihou Žítkovské bohyně či Jiří Jilík a jeho kniha Žítkovské čarování.

Pokud vás na lidovou magii příliš neužije, prozkoumejte přírodní a kulturní krásy této oblasti. Vyrazte ke zřícenině hradu Brumov (2 km) s muzeem, projděte si naučnou stezku Královec až ke stejnojmenné rozhledně (8,4 km) nebo se vydejte do Valašských Klobouk (6,9 km), na prohlídku místního muzea. Navštívit můžete také kouzelnou vesničku Sidonie (11 km), sklářskou osadu s přírodní rezervací. Nebo podnikněte túru po Vršatských bradlech (21 km).

Velkým lákadlem je i nedaleké lázeňské město Luhačovice (28 km), kde si užijete nejen korzování po kolonádě a popíjení minerálních pramenů, ale třeba i různé aktivity. V létě si můžete zaplavat na koupališti nebo na přehradě, v zimě zase využijte místní sjezdovku nebo běžkařské stopy. O příležitosti k lyžování celkově nebudete mít nouzi, otestujte třeba Ski centrum Bílé Karpaty (13 km), lyžařský areál Mikulčin vrch (13 km) nebo lyžařské centrum v Šanově (24 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pokojích s krásným výhledem do okolí. Každý pokoj má svou vlastní koupelnu se sprchovým koutem a fénem. Samozřejmostí je připojení k WiFi.

  • Dvoulůžkový pokoj měří 20 m² a je vybavený manželskou postelí, psacím stolem a stolkem s křesly. K dispozici vám bude i LCD televize, fén, minibar a trezor.

  • Dvoulůžkový pokoj s balkonem má plochu 20 m² a najdete v něm manželskou postel, rozkládací pohovku s možností přístýlky, psací stůl, LCD televizi, minibar a trezor. Na balkoně si můžete posedět s krásným výhledem do přírody.

  • Apartmán (37 m²) zahrnuje samostatnou ložnici s manželskou postelí a obývací pokoj s rozkládací pohovkou a psacím stolem. K vybavení náleží také televize, minibar a trezor.

  • Rodinný suite měří až 39 m² a je rozčleněn na ložnici s manželskou postelí a obývací pokoj s rozkládací pohovkou vhodnou až pro 2 osoby. Nechybí televize, minibar a trezor. Dominantou pokoje jsou původní stylové trámy.

Na čem si pochutnáte?

Na lokální i klasickou kuchyni se můžete těšit v hotelové restauraci Vyhlídka. Všechny pokrmy jsou připravovány výhradně z čerstvých a kvalitních surovin, proto chutnají tak skvěle. V menu navíc myslí i na vegetariány a děti.

V restauraci se klade důraz na spojení člověka a přírody, a tak si tu pochutnáte také na bylinných čajích, domácích mléčných nápojích a marmeládách. Tradiční i netradiční drinky si dopřejte v Lobby baru.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness, které je vám neomezeně k dispozici, si jistě krytý relaxační bazén (30 °C), uvolnění ve vířivce (37 °C), prohřátí v sauně, Kneippův chodník a relaxační zimní zahradu. Dopřát si můžete také jednu z mnoha nabízených masáží. Do wellness zóny se dostanete suchou nohou – z pokoje rovnou v hotelovém županu.

Cestujete s dětmi?

Přímo v restauraci se zabaví i vaše ratolesti díky dětskému koutku.

Hotel Kopanice ****

Hotel Kopanice ****

Žítková 160 , Žítková
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Kopanice s.r.o. IČ: 19116357


+420 724 942 130

provozni@hotelkopanice.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
za 300 Kč/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
16 km
Běžkování
12 km