Odpočiňte si v Hotelu Hrazany ***, který je jen kousek od Slapské přehrady. Pobyt s bohatou polopenzí, procedurami a vstupem do wellness s vířivkou i saunami si u krásné Vltavy rozhodně užijete. Od meandrovitých zákrut Vltavy sevřených mezi skalnaté svahy se vám nebude chtít odejít.

O ubytování

Hotel Hrazany *** se nachází nad Slapskou přehradou nedaleko města Sedlčany přibližně 50 km od Prahy. Z jedné strany je obklopen lesem a z druhé loukami. Je tedy ideálním místem pro odpočinek v mírumilovné přírodě. Atraktivní okolí Hotelu Hrazany nabízí mnoho možností zajímavých a poutavých výletů a celých 120 km cyklostezek. Ke keltskému oppidu v přírodní památkové rezervaci to budete mít 1,4 km. Za návštěvu pak stojí také Zámek Radíč (4,1 km), Rozhledna Drahoušek (8,9 km) nebo Zámek Vrchotovy Janovice (20,3 km) a mnohem více.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 13 komfortně zařízených dvoulůžkových pokojů (s možností přistýlky) s WiFi připojením. Každý pokoj má vlastní koupelnu a nádherný výhled do přírody.

Na čem si pochutnáte?

K hotelu patří také útulná restaurace kde si pochutnáte na české i mezinárodní kuchyni. Na prostorné terase s posezením se celou sezonu grilují a rožní nejrůznější masové pochoutky a v příjemném baru si můžete objednat sklenku něčeho dobrého k pití. Restaurace ani bar nemají pevnou zavírací dobu, vždy se přizpůsobí náladě hostů.

Kde budete relaxovat?

Skvěle si odpočinete ve wellness centru s vířívkou, infra saunou, klasickou finskou saunou a mentolovou parní saunou. Dopřát si můžete i masáže – klasické, baňkové nebo lávovými kameny a relaxační oxygenoterapii. Následně si skvěle oddechnete v odpočinkové místnosti, nebo můžete nachytat bronz ve vertikálním turbo soláriu.

Hotel Hrazany ***

Hotel Hrazany ***

Hrazany 11 , Sedlčany
Česká republika

Provozuje společnost:
Presspoint s.r.o. IČ: 26776782


+420 318 864 128

info@hotelhrazany.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Kolárna
Konferenční místnost
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
1,5 km
Zastávka
3,5 km
Sjezdovka
26,8 km
Běžkování
26,8 km