Krkonošský národní park láká milovníky přírody, sportu a odpočinku v každém ročním období. Zavítejte do Hotelu Krakonoš *** v blízkosti Harrachova a romantického Mumlavského vodopádu. A užijte si pohodovou dovolenou s polopenzí nebo snídaněmi, vstupem do sauny, regionální kartou a balíčkem dalších slev.

O ubytování

Hotel Krakonoš *** stojí v krásné západní části Krkonoš v Rokytnici nad Jizerou. Na dosah tak budete mít všechna lákadla Krkonošského národního parku. Vydejte se třeba k vyhlášenému Mumlavskému vodopádu (6,4 km), který patří k nejmohutnějším a nejkrásnějším v České republice, nebo do Bozkovských dolomitových jeskyní (17,4 km) s největším podzemním jezerem v Čechách.

Kromě přírodních útvarů patří k oblíbeným výletním cílům také lidmi vytvořené atrakce, například rozhledna Štěpánka (8,8 km), ze které uvidíte na Jizerské hory a část Krkonoš, nebo Černý rybník (8,3 km), ve kterém skláři připravují dřevo na formy k foukání skla. Kousek od něj navíc najdete Muzeum skla (7,5 km). Milovníci techniky jistě rádi navštíví Muzeum ozubnicové dráhy (12,4 km) v Kořenově a děti i dospělí budou nadšení z projížďky kořenovskou Zubačkou (13,6 km).

V zimě jistě uvítáte spoustu ski areálů v okolí. Nejblíže to budete mít ke Ski areálu Koupaliště-Udatný (400 m), oblíbený je například Ski areál Studenov (1 km), který se napojuje na Krkonošskou magistrálu. Pro začátečníky a rodiny s dětmi bude vhodný menší Ski areál Modrá hvězda (2 km), náročnější lyžaři zase jistě rádi vyrazí do Ski areálu Paseky Nad Jizerou (4 km) s cca 10 km sjezdovek či Ski areálu Harrachov (5 km) se čtyřmi sjezdovkami a sedačkovou lanovkou.

Kde budete spát?

Na výběr budete mít z pokojů typu Standard nebo nadstandardních 3* pokojů. Pokoje Standard jsou vybavené satelitní televizí, WiFi připojením, telefonem a vlastní koupelnou se sprchou a fénem. 3*pokoje zaujmou především zrenovovaným interiérem, laděným do přírodních barev, a novým nábytkem. Oproti pokojům standardního typu mají navíc také trezor a župan.

  • Dvoulůžkový pokoj Standard nabídne manželskou postel, CRT televizi, stůl s židlemi a šatní skříň.

  • Dvoulůžkový pokoj *** je vybavený manželskou postelí, plochou televizí a úložným nábytkem.

  • Čtyřlůžkový pokoj *** zahrnuje 2 manželské postele, křesílka k posezení, televizi s plochou obrazovkou a úložný nábytek.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace vás pohostí českou klasikou i mezinárodními specialitami. Za hezkého počasí si můžete posedět na letní terase, večer si zase zajděte na skleničku do vinárny.

Kde budete relaxovat?

K odpočinku můžete využít finskou saunu, doplněnou masážní sprchou a odpočívárnou, nebo si dopřejte jednu z masáží.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je připraven dětský koutek s hračkami, kreslicí tabulí a dalším vybavením.

Něco navíc

Využít můžete také hotelovou klubovnu s posezením, deskovými hrami, knihovnou, projektorem, DVD přehrávačem a Nintendem. Sportovcům zase přijde vhod úschovna kol a lyží.

Hotel Krakonoš ***

Hotel Krakonoš ***

Dolní náměstí 309 , Rokytnice nad Jizerou
Česká republika

Provozuje společnost:
Michal Hák IČ: 19813643


+420 603 155 874

krakonos@rokytnice.com

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
0,4 km
Běžkování
0,4 km