20% sleva v appce! ♥️ 2. - 3. května. ♥️ Stáhněte si aplikaci Douglas! ➽ Kód:APP20
Článek byl úspěšně přidán.

L’Occitane Noční maska Slaměnka Maska na obličej

+ 72 Beauty Points
L’Occitane Noční maska Slaměnka
50 ml Číslo produktu: 827387
1440 Kč
28800 Kč / 1000 ml
give-away-image-data
L'Occitaine svíčka

získáte k nákupu produktů L'Occitaine v hodnotě 1490 Kč. Platí do vyčerpání zásob.

Zboží je skladem.
Doprava zdarma od 699 Kč

Objednávky vytvořené do 15:00 budou odeslány ještě dnes. Očekávané datum doručení za 1 až 2 pracovní dny.

*Slevové akce se mohou na webu a na prodejnách lišit.

Pozor:

20% sleva v appce! ♥️ 2. - 3. května. ♥️ Stáhněte si aplikaci Douglas! ➽ Kód:APP20

*1
*1Nabídka je platná do04/05/2024
  • 827387
Informace o produktu

Jemná, plná a hydratovaná pleť díky antioxidantům. Podle 9 žen z 10 je tato maska spojencem jejich pleti v boji proti účinkům modrého světla (dehydratovaná a matná pleť bez života). 

Víte, že je vaše pleť každý den vystavená agresím vnějšího prostředí, včetně účinkům modrého světla? Modré světlo z digitálních obrazovek je zrádné zejména v noci, kdy dokáže narušit denní rytmus vaší pokožky. Vaše pokožka totiž nepozná, že je čas spánku a tím i její regenerace. 

Dochází-li k dlouhodobému zatěžování pleti modrým světlem během dne i noci, může dojít k jejímu otupění a ztrátě mladistvého vzhledu. 

 

Společnost L’OCCITANE přichází s řešením v podobě noční masky, která je obohacená o: 

slaměnkový esenciální olej (účinný v redukci viditelných známek stárnutí pleti), 

slaměnkový super vodný extrakt (známý svými antioxidačními vlastnostmi, pomáhá pleti čelit vnějším agresím), 

dynamickou kyselinu hyaluronovou (jedinečná forma s nízkou molekulovou hmotností, která se váže na esenciální minerální látky a příznivě ovlivňuje obnovu pleti). 

 

Závazky společnosti L’OCCITANE: s ingrediencemi přírodního původu mají zkušenost již přes 40 let, slaměnku získávají z trvale udržitelných zdrojů, tisknou na papír získaný z udržitelných lesů. 

Produkt má 2 podané patenty ve Francii a byl testován pod dermatologickým dohledem.

Aplikujte na: obličej
Majetek: proti stárnutí
Návod k použití

Pleťovou masku naneste večer na obličej a krk a nechte působit přes noc – maska tak může nahradit noční pleťový krém. Dvakrát týdně aplikujte silnější vrstvu masky a nechte ji působit 10 minut. Zbytky masky následně odstraňte tamponem. Vyhněte se očnímu okolí. 

 

Spotřebujte do 3 let od data výroby uvedeného na obalu. Datum tvoří poslední 3 čísla na obalu ve tvaru XXXXTTR (T=týden, R=rok).

Složení
Obsahuje organický slaměnkový esenciální olej a kyselinu hyaluronovou. AQUA/WATER - PROPANEDIOL - GLYCERIN - DICAPRYLYL CARBONATE - OCTYLDODECANOL - DICAPRYLYL ETHER - TAPIOCA STARCH - POLYGLYCERYL-6 DISTEARATE - METHYLPROPANEDIOL - HELICHRYSUM ITALICUM FLOWER OIL - HELICHRYSUM ITALICUM EXTRACT - PERSEA GRATISSIMA FRUIT EXTRACT / PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT - ADENOSINE - ALLANTOIN - TOCOPHERYL ACETATE - HYALURONIC ACID - SILANETRIOL - JOJOBA ESTERS - CETYL HYDROXYETHYLCELLULOSE - LAUROYL LYSINE - CAPRYLYL GLYCOL - POLYGLYCERYL-3 BEESWAX - CETYL ALCOHOL - CHLORPHENESIN - XANTHAN GUM - SODIUM GLUCONATE - SODIUM STEAROYL GLUTAMATE - ETHYLHEXYLGLYCERIN - SILICA - CITRIC ACID - MALTODEXTRIN - TOCOPHEROL - PARFUM/FRAGRANCE - HEXYL CINNAMAL - BENZYL SALICYLATE - ALPHA-ISOMETHYL IONONE - LINALOOL - CITRAL - LIMONENE.
Doporučit