Urtekram Šampon na suché vlasy, Severská bříza 250 ml

Urtekram Šampon na suché vlasy, Severská bříza 250 ml

(2 hodn.)
Značka: Urtekram
Certifikáty: LEAPING BUNNY, VEGAN, Ecocert
Certifikát LEAPING BUNNYCertifikát VEGANCertifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Šampon pro suché vlasy Severská bříza pečuje o poškozené roztřepené vlasy díky obsahu rostlinných výtažků, které vlas aktivně posilují, zacelují jeho strukturu a navrací zdravý lesk.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Šampon pro suché vlasy Urtekram Severská bříza pečuje o poškozené roztřepené vlasy díky obsahu rostlinných výtažků, které vlas aktivně posilují, zacelují jeho strukturu a navrací zdravý lesk. Extrakty z Aloe vera společně s břízou a dalšími osvědčenými bylinkami o vlas intenzivně pečují, bohatě vyživují a chrání jej před opětovným poškozením.

Kombinace Aloe vera a jemných rostlinných tenzidů šetrně ale účinně myje vlasy i pokožku, aniž by docházelo k jejich podráždění či dokonce poškození. Naopak, Aloe suché vlasy i pokožku zjemňuje, eliminuje případná podráždění a současně dodává potřebné živiny i hydrataci.

Aloe má společně s břízou a přesličkou skvělé regenerační vlastnosti, pečuje o pokožku i samotné vlasy, navrací jim zdravý lesk i pružnost a zároveň chrání před opětovným poškozením a roztřepením. Šampon výborně pečuje o suché poškozené vlasy, dodává jim potřebné živiny a tím pádem i vitalitu a zdravý vzhled.

Lesk a pružnost pro vaše vlasy

Šampon Urtekram Severská bříza pečuje o krásu vašich vlasů a poskytuje jim očistu i šetrnou péči v jednom. Díky přírodnímu složení odstraní z vlasů veškeré nečistoty, ale zároveň je nevysušuje a naopak jim dodává potřebnou výživu. Šampon Urtekram je velice jemný, vytváří bohatou krémovou pěnu, která pokryje každý vlas a smyje všechny nečistoty, přebytečný maz a zbytky stylingových produktů. Výsledkem budou jen krásné, zdravé a lesklé vlasy.

Přírodní složení

Běžné šampony obsahují syntetické sulfáty, které vlasy vysušují a namáhají. Šampon Urtekram obsahuje pouze pěnidla na přírodní bázi, která pokožku hlavy nepodráždí a nemají vysušující efekt. Díky tomu je šampon velmi šetrný a vhodný pro celou rodinu. Ocení jej zejména vysušené a namáhané vlasy s roztřepenými konečky, které šampon vrátí do kondice. 

Výživa a regenerace

V tomto šamponu najdete velké množství výtažků z Aloe vera, které se vyznačují intenzivními zklidňujícími a hydratačními účinky. Aloe vera efektivně zmírňuje jakékoliv podráždění, zklidňuje svědění pokožky hlavy a zmírňuje zarudnutí. Zároveň spolu s rostlinným skvalenem a vitaminem E podporuje regeneraci pokožky hlavy a dodává jí živiny. Výtažek z břízy a hydrolyzovaný kukuřičný škrob vlasy posilují a pečují o jejich krásu. 

Použití: Malé množství šamponu naneste do vlhkých vlasů a lehkou masáží napěňte. Poté opláchněte čistou vodou a postup opakujte, při druhém mytí nechte šampon působit 2-3 minuty a až poté opláchněte vodou.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Nordic Birch

Typy vlasů: suché vlasy

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Bříza

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Léčivá síla stromů

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Marie 19. 3. 2017 19:50

Vlasy jsem měla opravdu dost suché a musím říct, že už jsou mnohem lepší, chce to ale ještě kondicionér.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?