SANTE Krém na ruce bio goji a oliva, Family 30 ml

SANTE Krém na ruce bio goji a oliva, Family 30 ml

SANTE Krém na ruce bio goji a oliva, Family 30 ml

(5 hodn.)
Značka: SANTE
Certifikáty: BDIH, NATRUE
Certifikát BDIHCertifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Výživný krém Family s obsahem výtažku z goji a bambuckého másla pečuje o často namáhanou pokožku rukou. Olivový olej hydratuje ruce do hloubky a dodává suché pokožce jemnost a vláčnost.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Family Krém na ruce Bio Goji&Bio Olivový olej SANTE obsahuje výtažky z rostliny goji neboli kustovnice čínské, která je již po staletí známá svými výjimečnými schopnostmi. Díky velkému množství antioxidantů, vitaminů a minerálů je považována nejen za jednu z nutričně nejprospěšnějších potravin, ale je s oblibou využívána také v kosmetice, kde dodává ochranné a pěstIcí účinky.

Tento intenzivně pečující krém na ruce dodává pokožce dostatečnou hydrataci a je vhodný i pro namáhanou a oslabenou pokožku či při častém mytí. Bio olivový olej zajišťuje výživu vysušených rukou a chrání je před nepříznivými vlivy.

Složení s pěstícím bambuckým máslem poskytuje pokožce regeneraci a ochranu, zjemňuje její povrch a zanechává ruce opět vláčné a jemné. Díky šetrnému složení je krém na ruce z řady Family vhodný pro celou rodinu. Dostupný také v balení 100 ml.

Použití: Naneste krém na suché umyté ruce a jemně vmasírujte. V případě potřeby postup opakujte.

Tip: Kompaktní balení je vhodné do kabelky či na cestování.

Německá značka SANTE vyrábí kvalitní přírodní kosmetiku čistě z přírodních zdrojů. U produktů můžeme najít certifikace jako BDIH a Natrue a spousta je vhodná také pro vegany.

Produktové řady: Santé Family

Výrobce: SANTÉ Naturkosmetik GmbH, Zur Kräuterwiese , 31020 , Salzhemmendorf, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Dokonalá péče o ruce v zimě

Goji aneb kustovnice čínská: bohatá bobule

Olivy a olivový olej, největší dar pro lidstvo

Po létě svou pleť rozmazlete

Podle nosa poznáš kosa, podle rukou věk

Ruce a nehty jsou nejlepší vizitka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Vůně i hladkost / Hana 12. 3. 2016 21:38

Citrusově kořeněná vůně - góji a krásne hladké ruce. Doporučuji skvělé balení do kabelky.)

Průměr / Sandra 4. 8. 2016 23:47

Krém má lehoučkou texturu, nezanechává pocit mastných rukou a v podstatě se ihned vstřebá. A musím říci, že takhle nádherně mi ještě žádný krém na ruce nikdy nevoněl, mám tendenci si neustále po natření čichat k rukám. Ale pro mě velké mínus je to, že moje ruce dostatečně nehydratuje a to je pro mě u krému na ruce priorita. Mám hodně suchou kůži a i teď v létě, kdy by mi měl stačit lehčí krém, bohužel dostatečně nehydratuje. V zimě by to byla naprostá katastrofa. Ale na mastnější kůži bude určitě super. Za mě vůně boží, ale to je asi tak všechno, jsem ráda, že jsem si koupila menší balení a budu zkoumat další výrobky :-)

/ Karolína 16. 5. 2017 16:08

Mám problém s popraskanými klouby na ruce, většina krémů mi dráždí ruce - ještě více zarudnou, případně pálí. Tenhle mohu jen doporučit, žádná reakce a hezky voní. :-)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Santé Family

Nenašli jste to pravé? Co tohle?