Natura Siberica Hydratační pěna k odličování očí 170 ml

Natura Siberica Hydratační pěna k odličování očí 170 ml

Natura Siberica Hydratační pěna k odličování očí 170 ml

(15 hodn.)
Značka: Natura Siberica
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Hydratační pěna k odličování očí je díky jemnému složení vhodná i pro citlivou pokožku. Krémová pěna šetrně a přitom účinně odličuje oční make-up, zatímco bylinné výtažky oční okolí zklidňují a ošetřují.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení15
Položit dotaz
Popis produktu

Výživná hydratační pěna k odličování očí Natura Siberica je díky jemnému složení vhodná i pro tu nejcitlivější pokožku náchylnou k podráždění. Jemná bohatá pěna šetrně, a přitom účinně odličuje oční make-up díky bylinným výtažkům. Ty oční okolí zklidňují a ošetřují.

Jemná hydratační pěna je bohatá na extrakty z rozchodnice růžové, lilie a kurilského čaje. Díky nim citlivou pleť v okolí očí odlíčí a zároveň vyživí a ošetří. Rozchodnice podporuje látkovou výměnu a podporuje přirozenou regenerační funkci pokožky.

O hydrataci, výživu a zklidnění se postará lilie, zatímco extrakty z kurilského čaje pokožku tonizují, dodávají jí na elasticitě a odstraňují známky únavy. Jemné oční okolí tak bude díky této pěně bezvadně odlíčené, vyživené a zjemněné zároveň.

Použití: Malé množství pěny naneste na vlhké oči a oční okolí, jemně promněte a opláchněte vlažnou vodou.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Typ pleti: citlivá pleť

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Čistá pleť půl krásy

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Oční krém - nepostradatelný pomocník nebo zbytečnost?

Víte, čím vším se můžete odlíčit?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Anna 13. 6. 2019 17:36

Odličovač jsem si vybrala na základě zdejších pozitivních recenzí, ale bohužel mě zklamal. Odličuje tak průměrně, ale hlavně mě dost pálí v očích - ani nevím, jestli ho dopotřebuju, příště se určitě poohlédnu po jiném.

Výborná / DD 1. 8. 2018 10:32

Váhala jsem mezi pěnou od Weledy a Natura Siberica (NS). Na základě uvedených recenzí jsem zkusila tuto pěnu od NS a potvrzuji pozitivní zkušenosti předchozích uživatelek. Používám na čištění celého obličeje. Pěna je příjemná, pleť vyčistí (já preferuji čištění s konjakovou houbičkou), krásná jemná parfemace. Necítím žádné pnutí obličeje. Skvělý výrobek za příznivou cenu a rozhodně doporučuji.

Super pena / Dita 24. 1. 2016 18:22

Skvela pena! Nevysusuje a vyborne odlici i silnou vrstvu rasenky. Pouzivam ji na cely oblicej a nema chybu. Lepsi nez drazsi znacky.

Skvělé odlíčení / Eliška 18. 3. 2018 11:57

Stačí jednou ,,pumpnout" na vatový tamponek a pěna odlíčí i výrazné oční líčení. Neštípe v očích. Doporučuji.

Odlíčení celého obličeje. / Alena 18. 11. 2017 12:36

Jsem s ní velmi spokojena, kupuji již po několikáté. Mám smíšenou pleť a tato pěna mi velmi vyhovuje. Obličej i líčení očí dobře odlíčí a přitom pokožku nevysuší.

odlicovani celeho obliceje / Julie 2. 4. 2013 15:43

mam citlivou, smisenou a problematickou plet a pouzivam tuto penu spolecne s Anti-Age tonikem take od NS na odlicovani obliceje a musim rict ze je super...Jsem totiz zvykla odlicovat si plet gely ( odlic.mleka mi tolik nevyhovuji )a tato pena je super alternavita. Pomer cena x kvalita vynikajici.... Vrele vsem doporucuji vyzkouste vyrobky NATURA SIBERICA

jemné odlíčení / Jana 6. 8. 2015 08:59

Krásně odlíčí celý obličej, je jemná, neštípe do očí. Je to to nejlepší co jsem kdy na odlíčení měla. Vřele doporučuji.

Úžasný odličovač / Kateřina 3. 4. 2018 12:42

Odličovala jsem se dlouho jen micelární vodou (4 tamponky) neb mi spousta věcí vadí, štípe, stahuje... toto bylo překvapení! Nyní namočím obličej, nanesu pěnu, sonickým kartáčkem promasíruji a umyji vodou. Oči odlíčím pomocí pěny na tamponku a celkově dočistím micelární vodou (jen 1 tamponek). Nemá to chybu, v očích fakt neštípe! Mám krásně vyčištěnou pleť. Velmi jej doporučuji :-)

skvělý / Michaela 22. 1. 2019 11:52

Tento odličovač je stálicí v mé kosmetice. Jsem s ním moc spokojená a v nejbližší době ho nemám vůbec důvod měnit.

Konečně kvalitní odličovač / Michaela 18. 3. 2018 15:52

Po všech předchozích odličovačech mně oči pálily, až po tomto jsem zjistila, že to jde i jinak.. Balení je praktické, účinky úžasné :) Příště opět koupím.

Spokojenost / Bára 21. 6. 2016 22:19

Je to moje první zkušenost s touto značkou a jsem moc spokojená. Používám pěnu na oči a celý obličej. Hezky odlíčí a rozjasní. Určitě doporučuji.

/ Petra 19. 8. 2019 23:06

Na rozdíl od jiných produktů od Natura Siberica mi tato odličovací pěna moc vyhovuje. Někdy sice vede boj s řasenkou ale stačí ještě jedno kolo odlíčení a vše je pryč. Nepálí mi v očích a poslední balení mi při každodenním užívání vydrželo půl roku, takže se cenově opravdu vyplatí. Mohu jen doporučit :)

výborná / Růžena 16. 8. 2018 16:10

odličovací pěna je naprosto skvělá. olejové odličovače mi nevyhovují, vadí mi že jde potom odličovač špatně smýt. tahle pěna krásně odlíčí naprosto precizně, oči mne vůbec nepálí a bez problému zbytky odličovače umyju. jsem velice spokojená

Super! / Veronika 28. 9. 2017 13:50

Nejlepsi odlicovaci pena co jsem kdy vyzkousela (a ze toho za ty roky bylo mnoho).Rozhodne budu kupovat pravidelne.Pena fantasticky odlicuje,krasne voni,dela hebkou sametovou plet.... Zadne pnuti-nic.Malo co mi vyhovuje ale toto je vazne SUPER!!! Pouzivam jedno "macknuti" na cely oblicej.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?